Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

Ajándékutalványok különbőző értékekben

Ha biztosra szeretne menni az ajándékot illetően, vagy ha nincs ötlete jelenleg, kiváló megoldás az ajándékutalvány, melyet különböző értékben vásárolhat meg:
Rendezés:

Ajándékutalvány - 5.000Ft

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
5.000 Ft

Ajándékutalvány - 10.000Ft

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
10.000 Ft

Ajándékutalvány - 20.000Ft

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
20.000 Ft

Mikor tökéletes választás az ajándékutalvány?
- Ha nem biztos benne, hogy a család milyen típusú vagy színű, méretű gyerekágyat vagy bútort látna szívesen a gyermek szobájában.
- Ha tudja, hogy a család éppen a megfelelő bútort keresi, Ön pedig támogatná őket a vételár kifizetésében.
- Ha a gyártási idő hosszúsága miatt már kicsúszna az ajándék kézbesítése a határidőből, de mégis szeretné megfelelő ajándékkal meglepni az ünnepeltet.

Mit adhat át az ünnepnapon?
A fotón látható ajándékutalványt Ön postai úton is megkapja, így egy képeslap formájában fizikailag is átadhatja az ünnepelt részére.

Mire, és meddig lesz beváltható az ajándékutalvány?
A webáruházunk (Csingiling Gyermekbútor) teljes kínálatára érvényes lesz az utalvány, legyen szó gyerekágyról, bútorról, vagy tetszőlegesen kiválasztott gyerekszobai kiegészítő termékekről. Az ajándékutalvány hátoldalán egy kódot találnak majd, amit a webáruházunk kosár folyamata során a KUPONKÓD mezőbe kell majd beírni. Így a vásárlás végösszegéből jóví íródik az utalvány összege. Érvényessége 6 hónap, így bőven lesz idejük kiválasztani a megfelelő termékeket a gyerekszobába.

Az oldal tetejére