Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Matrac - kókusz - hajdina - Baby Comfort - 80x160x8cm

Ár:
27.990 Ft (22.039 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Hideghab matrac kókuszréteggel, illetve egy vékonyabb gyapjúréteggel ellátva. Hajdinás töltetű betéttel ellátott, ortopéd tulajdonságokkal rendelkező matrac a gerincbántalmak kialakulásának megelőzésére. MÉRETE: 80x160 cm-es, 8 cm vastagsággal. Készletről. Teljes leírás lentebb olvasható.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

MÉRETE: 80x160 cm-es, 8 cm vastagsággal
Hideghab matrac kókuszréteggel, illetve egy vékonyabb gyapjúréteggel ellátva.
A kókuszréteg egyrészt keménységet, megfelelő tartást, másrészt pedig kiváló szellőzést biztosít a matracnak.
A matrac mindkét fele használható, a kókuszos oldal kemény, míg a másik oldala közepes keménységű.
A hideghab tulajdonságainak köszönhetően a matrac jobban felveszi Gyermekük alakját, nem deformálódik, mindig visszaáll az eredeti állapotába.
A matrachuzat amely antiallergén anyagból készült, a körbecipzározhatóságának köszönhetően egy mozdulattal levehető és 40 Celsius fokon mosható.
A matrac eredeti állapotának és tartósságának megőrzése érdekében javasoljuk vízzáró matracvédő használatát, amely megakadályozza, hogy nedvesség kerüljön a matracba, meggátolva ezzel a matracban különféle gombák, atkák kialakulását.
Hajdinás töltetű betéttel ellátott, ortopéd tulajdonságokkal rendelkező matrac a gerincbántalmak kialakulásának megelőzésére.

TERHELHETŐSÉG:
- Kókusz oldal: 60kg-ig
- Hideghab oldal: 100kg-ig