Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Játszószőnyeg és tornamatrac - Berry Baby CLOUD - szürke plüss felhő - 140 cm

Ár:
22.800 Ft (17.953 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: 1.500 Ft
Elérhetőség: Raktáron
A Berry Baby CLOUD egy vastag játszószőnyeg, játszómatrac  a gyerekszobába. Tüneményes játszósarok, kuckó alakítható ki vele. Zipzár segítségével ketté is választható. A huzata levehető, mosható. A felhő ketté hajtható, akár falnak is támasztható. 
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A CLOUD egy vastag játszószőnyeg, játszómatrac  a gyerekszobába a Berry Baby-től. Tüneményes játszósarok, kuckó alakítható ki vele. Zipzár segítségével ketté is választható. A huzata levehető, mosható. A felhő ketté hajtható, akár falnak is támasztható. A fotóstúdiók kedvenc választása ez a Berry Baby termék is.
A matrac vastagsága: 6 cm
Szélessége: 140 cm 
Tegye varázslatossá a gyerekszobát Berry Baby termékekkel!