Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Babafotel és gyerekfotel akár kihajtós vagy kanapé változatban is.

A Berry Baby babafotelek praktikussága és haszna a gyermekszobákban vitathatatlan. Kiváló ajándék, több ezer darab eladása után ki merjük jelenti: A gyerekek imádják!
Mára már számos bölcsőde, óvoda, játszóház és napközi is minket választott.

A babafotelek Babáknak készülnek...az ő méretükre, az ő súlyukra, az ő magasságukra...A felnőttek bútorai nekik hatalmasak, mint a mesékben egy Óriás házában...gondolj csak bele, hogy átsétálnak az ebédlőasztal alatt, vagy hogy egy szék ülőlapja a mellkasuk közepéig ér...kis kerek popsijuk elfér a tenyerünkben...apa cipője a csónak, a pelenkázó szekrény alsó polca pedig lakhatásra is alkalmas lenne…ők a mi kis Manóink. Miért ne lehetne akkor a kis Manóknak Manó foteljük ???  

Tökéletes ajándék…az ő méretükben. Könnyű is, hogy nyugodtan tudja költöztetni, ha neki úgy tetszik…egyik szobából a másikba, vagy a fürdőkád mellé, míg anya fürdik, vagy a WC-n ül….hisz tudjuk, hogy megy ez! Ők mindenhol ott vannak! ;-) Babafoteljeink 2 kollekciója a "BIRDIE" és "KLASSZIKUS" nevet viselik, gyönyörű mintákkal és színekkel készülő termékek!
A TINY kollekció termékei: nagy méretű, masszív gyerekfotelek és gyerek kanapék kicsiknek és nagyoknak.
Külön öröm számunkra, hogy már számos bölcsődében és óvodában is jelen van termékünk! :)