Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Berry Baby Klasszikus babafotel 0-3 éves korig, vidám színekben és mintákkal.

A babafotelok Babáknak készülnek...az ő méretükre, az ő súlyukra, az ő magasságukra...A felnőttek bútorai nekik hatalmasak, mint a mesékben egy Óriás házában...gondolj csak bele, hogy átsétálnak az ebédlőasztal alatt, vagy hogy egy szék ülőlapja a mellkasuk közepéig ér...kis kerek popsijuk elfér a tenyerünkben...apa cipője a csónak, a pelenkázó szekrény alsó polca pedig lakhatásra is alkalmas lenne…ők a mi kis Manóink. Miért ne lehetne akkor a kis Manóknak Manó foteljük ???  
Tökéletes ajándék…az ő méretükben. Könnyű is, hogy nyugodtan tudja költöztetni, ha neki úgy tetszik…egyik szobából a másikba, vagy a fürdőkád mellé, míg anya fürdik, vagy a WC-n ül….hisz tudjuk, hogy megy ez! Ők mindenhol ott vannak! ;-)

A fotel adatai:
- NORMÁL és KIHAJTHATÓ VÁLTOZATBAN is kérhető
- a babafotel hátmerevítéssel készül
- huzata cipzárral levehető, mosható
- ülőlapja: 30x30 cm
- ülőmagassága 12 cm
- magassága: 40 cm
- alsó lapja: 50x35 cm
- a kihajtható változat ülőfelülete kihajtva 65 cm 
- súlya: 1 kg