Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Berry Baby termékek gyerekszobába

Kanapéágyainkat, hempergőinket, Berry Baby gyerekszobai kiegészítőinket az alábbi színekben tudjuk rövid szállítási idővel eljuttatni Önnek.
Teljes termékinformáció a fotókra kattintva érhető el.
Rendezés:

Tudta?
Tudta, hogy kanapéágyainkat és hempergőinket nem csak magánszemélyek, hanem intézmények is vásárolják? Óvodák, bölcsődék, családi napközis otthonok is rendelik, de kértek már játszóházak és panziók is. Termékeink megfelelnek az intézmények felé támasztott uniós szabályozásnak.


A kanapéágyakról pár szóban.

A babáknak és kisgyermekeknek készült kanapéágyaink egyedi tervezésű szivacs bútorok a Berry Baby kínálatában. Ha gyermeke sokat forgolódik éjszaka, nagy a helyigénye, és hajlamos a fejét beütni falba, esetleg az ágy kemény fa vagy bútorlap elemeibe, úgy ez a neki való gyerekágy. Nem kell aggódni a leesés miatt, vagy hogy megüti magát. Több ezer darab gyerek kanapéágyat juttattunk már el megrendelőinkhez, így bátran ajánljuk Önöknek is. 
A kanapé fekvőfelülete egy kellemes, közepes keménységű (30-as), míg a karfa keményebb minőségű (25-ös) szivacsból készül. A karfa a kanapé szétnyitott állapotban is fent hagyható, így leesésgátlóként funkcionál. A kanapé teljes huzata levehető és mosógépben mosható. Kínálatunban megfelelő méretben talál hozzá pamut és vízhatlan lepedőket is. 

Igényeknek megfelelő méretválasztás:
A kanapéágy 2 méretben rendelhető meg. A gyerek méret (kihajtva 110x180cm). Ideális választás 1 gyermek számára. A felnőtt méretű termék (kihajtva 140x200cm) választása ajánlott, ha 2 gyermek fekvőhelyéül kell szolgálnia.


A kanapéágy szöveteiről:
3 kollekcióba soroljuk a kanapéágyak szöveteit. A megnevezéseket Ön már a termék nevében is láthatja.
- Sunshine: magas pamut tartalmú bútorszövet. Puhább tapintású, közepes vastagságú és kopásállóságú szövet.
- Wextra: ez egy vízlepergető szövet. A babakocsik anyagaként széles körben ismert szövettípus. Könnyen tisztán tartható, susogós hatású, strapabíró szövet, mely nem engedi át a nedvességet.
- Diamond: gyémánt szövésű, prémium bútorszövet magas kopásállósággal.


A magas oldalfalakkal rendelkező hempergőről:

Szintén egy egyedi tervezésű, babák igényeinek fejlesztett Berry Baby termékről van szó. A hempergők minden változata a Diamond szöveteinkből készül. Teljes felületéről levehető a huzat, hiszen a kisgyermekeknek szánt termékeknél a könnyű tisztíthatóság elsődleges szempont. A hempegők altatáshoz is megfelelő kialakításúak. Az első oldalfal lehajtható, így a szülők, testvérek is kényelmesen oda férnek a babához.

Kompatibilis kiegészítők
Számos kiegészítő termék is megvásárolható a hempergőhöz. Nagyon praktikus például a fekvőfelülethez gumipántokkal rögzíthető lepedő, a játékhíd, a szúnyogháló és az árnyékoló is. Ezek a termékek akár utólag, később is beszerezhetők hozzá.

Az oldal tetejére