Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

Tipegő kamáslis flanel hálózsákok a Berry Baby-től népszerű pasztell színekben

Kamáslis tipegő hálózsákok népszerű pasztell színekben és hosszú újjal.
- Kamáslis fazonban készülnek járó, tipegő, totyogó gyermekeknek.
- Aranyos mintákkal készül, flanel anyagból.
2 méretet hidal át egy-egy kamáslis hálózsák, így a teljes szezonban végig ki lehet használni.
Lábszára bezárható ha elaludt a gyermek, így a lábfejének is extra védelem adható éjszakára.

Rendezés:

Kamáslis tipegő hálózsák - 80-86 - kék macis flanel

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
6.990 Ft

Kamáslis tipegő hálózsák - 92-98 - kék macis flanel

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
6.990 Ft

Berry Baby tipegő hálózsák - a tökéletes megoldás a járó, tipegő, és totyogó gyermekeknek, akiknek a kényelme és biztonsága a legfontosabb.
Ezek a hálózsákok nem csak praktikusak, hanem népszerű színekkel és aranyos mintákkal is büszkélkedhetnek.

Az egyedi tervezésű Berry Baby tipegő hálózsák két méretet hidal át egyetlen termékben, így egész szezonban használhatók. A lábszára zárható, így amikor a gyermek elalszik, extra védelmet nyújt a lábfejnek éjszakára. Emellett a hálózsák használata is rendkívül egyszerű, mivel vállain patentos, könnyen feladható a gyermekre.

Ezenkívül fontos megjegyezni, hogy a tipegő hálózsák használata során az alsó öltözetet az aktuális szoba hőmérsékletéhez lehet igazítani, így a gyermek mindig kényelmesen alszik. Válassza a Berry Baby tipegő hálózsákot, hogy biztosítsa gyermekének a nyugodt és kényelmes alvást, miközben Ön is megkapja a kívánt könnyedséget és praktikusságot az esti rutinban!

Ajánljuk minden kisgyermekes család számára a vízhatlan matracvédőnket is, mely ideális segítség minden háztartásban. Meggátolja a felületre került folyadék beszivárgását a matrac belsejébe.

Az oldal tetejére