Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Disney Lulu bútorok gyermekszobákba - Micimackós

Disney Lulu kollekció Micimackó mintával. A bútorok furnérral bevont forgácslapból készülnek. Varázslatos gyerekszoba alakítható ki az összeillő bútorok segítségével.
Disney Lulu - Winnie the Pooh kollekció bútorai:
 • 80x160 cm-es fekvőfelületű leesésgátlós gyerekágy. Minden elemük lekerekített a gyermek biztonsága érdekében. Ágyneműtartó fiókjában egy pótágy található.
 • Gardrób szekrény (180x63x55 cm). Felső része teljes szélességében egy akasztórúddal rendelkezik, egy polccal az alján. A szekrény alsó részén két fiók található.
 • Komód (78x70x40 cm). A komód három, sínekre szerelt fiókból áll, amelyek fékekkel vannak ellátva, hogy megakadályozzák azok teljes kihúzását.
 • Állószekrény (180x60x33 cm). 
 • Íróasztal (76x96x50 cm). Az íróasztal ideális megoldás iskolás és óvodáskorú gyermekek számára, így a gyermek kedvenc hősével együtt játékon keresztül fedezheti fel a tudomány lenyűgöző világát.
 • Nagy méretű játéktároló (40x70x40 cm). A játéktartály 2 lágyítóval rendelkezik, hogy megakadályozza a tető hirtelen leesését. A teteje és az elülső rész közötti rés védi a baba ujjait a becsípődéstől.
 • Éjjeliszekrény (47x41x41 cm) Az éjjeliszekrény fontos gyerekszobai kiegészítő, főleg ha éjjeli lámpát teszünk rá.
 • FONTOS INFORMÁCIÓK:
  - Bútorainkat Lengyelországból importáljuk.
  - Lapra szerelve kerülnek kiszállításra a megrendelő címére.
  - Személyes átvételre Nyíregyházán van lehetőség raktárunkban.
  - ORSZÁGOS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS, UTÁNVÉTELI LEHETŐSÉGGEL.

Rendezés:
Az oldal tetejére