Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Házikó formájú gyerekágy Disney Micimackós mintával

Disney DOMEK házikó formájú gyerekágy Micimackó mintával.

Hogy megfeleljünk Vásárlóink ​​elvárásainak, bemutatjuk legújabb Disney gyerekágyunkat. A gyerekszoba gyermekeink birodalma, és mi, szülők, szeretnénk a legjobb körülményeket megteremteni ahhoz, hogy biztonságban érezzék magukat benne, szép és funkcionális tárgyak vegyék körül őket.


TERMÉKINFORMÁCIÓK:

  • Az ágy 18 mm vastag MDF lapból készült átlátszó fehér színben. Minden eleme lekerekített, hogy maximális biztonságot nyújtson a gyermek számára.
  • Fekvőfelület mérete: 80x160 cm
  • Külső méret: hossza 165 cm, szélessége: 82 cm, oldalmagasság 115 cm, tetőmagasság 153 cm.

Az ággyal egy időben kedvezményes áron lehet megrendelni a habszivacs matracot és a kókusz-szivacs matracot. A termékre kattintva, a választható opciók-nál lehet a matracot megrendelni.

Rendezés:
Az oldal tetejére