Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Gyönyörű Disney mesefigurás játéktárolók

A játéktárolók forgácslapból készülnek, furnérral bevonva. A teteje és az elülső rész közötti rés védi a baba ujjait a becsípődéstől.
Bútorainkat Lengyelországból importáljuk. Lapra szerelve kerülnek kiszállításra a megrendelő címére, könnyedén összeszerelhetők. Személyes átvételre Nyíregyházán van lehetőség raktárunkban. 

TULAJDONSÁGOK:
- A játékkonténerek forgácslapból készülnek, furnérozással. 2 lengéscsillapítójuk van, ami megakadályozza a tető hirtelen leesését.
- A burkolat és az elülső rész közötti rés védi a baba ujjait a becsípődéstől.
- A tárolók eleje színes nyomattal rendelkezik, melyet egy speciális laminátum véd, hogy ne fakuljon vagy kopjon.
- Könnyedén tisztíthatók egy nedves kendővel.
- A játéktároló ideális megoldás a rend tanítására. Segít abban, hogy gyermeke úgy rendezze el kedvenc játékait, hogy bármikor elérje azt, amit keres.
- MÉRETE: szélessége 70 cm, magassága 40 cm, mélysége 40 cm.

A játéktárolók tökéletesen illeszkednek legújabb Disney kollekcióink többi bútorához, így szabadon összeállíthatja a szettet a szoba méretének és a kis lakó igényeinek és életkorának megfelelően. A kollekciókban különféle bútorok találhatók, többek között: ágy, komód, gardrób, éjjeliszekrény, állószekrény.

 
Rendezés:
Az oldal tetejére