Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Leesésgátlós gyerekágyak pótággyal - gyönyörű Disney mintákkal

Disney Lulu pótágyas gyerekágyaink 80x160 cm-es fekvőfelülettel készülnek, gyönyörű mintákkal.

Disney mintás gyerekágy praktikus kialakításban készül. A termék lapra szerelten érkezik házhoz. A fényképes összeszerelési útmutató segítségével könnyedén összeszerelhető.

Az ággyal egy időben kedvezményes áron lehet megrendelni a habszivacs matracot és a kókusz-szivacs matracot. Van lehetőség pótágy (fiók) nélkül kérni az ágyat, ebben az esetben a rendszer egy kedvezőbb árat számol. A kiválasztott termékre kattintva, a választható opciók-nál lehet a matracot megrendelni, vagy pótágy és ágyneműtartó nélküli változatban kérni az ágyat.


TERMÉKTULAJDONSÁGOK:
- Külső mérete 162x87 cm.
- A gyerekágy 16 mm vastag forgácslapból készült, fehér, sima, puha furnérral bevont.
- Az ágy minden eleme lekerekített a gyermek biztonsága érdekében.
- Az ágyrács fenyőből készül, teherbírása 100 kg.  
- Elején színes nyomatok találhatók, melyek egy nedves kendővel könnyedén tisztíthatók. Minden nyomat környezetbarát festékből készül, biztonságos a gyermek egészségére. A mintákat egy speciális laminátum védi, amely meghosszabbítja élettartamát és megóvja a szín kifakulását.
- A leesésgátló magassága a matractól számítva 14 cm.
- A fiókjában egy második ágy található! A fiókhoz való matrac maximális vastagsága 8 cm lehet, mérete 150x80 cm!
- AZ ALAPÁR TARTALMA A LEESÉSGÁTLÓS PÓTÁGYAS GYEREKÁGY ÁGYRÁCCSAL.

Rendezés:
Az oldal tetejére