Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Disney éjjeliszekrények gyerekszobákba

Az éjjeliszekrények forgácslapból készülnek, furnérral bevonva. A szekrényajtók színes nyomattal rendelkeznek, amelyek egy speciális laminátummal vannak rögzítve, hogy ne fakuljanak vagy kopjanak. 
Bútorainkat Lengyelországból importáljuk. Lapra szerelve kerülnek kiszállításra a megrendelő címére, könnyedén összeszerelhetők. Személyes átvételre Nyíregyházán van lehetőség raktárunkban. 

TERMÉKTULAJDONSÁGOK:
- A szekrények faforgácslapból készülnek, furnérozással.
- Fontos kiegészítői a gyerekszobának, főleg ha éjjeli lámpát teszünk rájuk.
- A szekrényajtók színes nyomattal rendelkeznek, amelyek egy speciális laminátummal vannak rögzítve, hogy ne fakuljanak vagy kopjanak. 
- Könnyedén tisztán tarthatók egy nedves kendővel.

A szekrények tökéletesen illeszkednek legújabb Disney kollekcióink többi bútorához, így szabadon összeállíthatja a szettet a szoba méretének és a kis lakó igényeinek és életkorának megfelelően. A kollekciókban különféle bútorok találhatók, többek között: ágy, komód, gardrób, játéktároló, állószekrény és polcok.

 
Rendezés:
Az oldal tetejére