Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

Elismerték a Berry Baby tevékenységét, működését.

csingiling.hu
Elismerték a Berry Baby tevékenységét, működését.

Mérföldkő a Berry Baby Kft életében a cégeket minősítő Opten Kft elismerése.
Talán nem is tudta, de cégünk 3 webáruházat is üzemeltet Magyarországon. 

A Berry Baby Kft jogosulttá vált az Opten Céginformációs rendszer legmagabb, "A" minősítésére.

Az OPTEN széles körben elismert kockázati minősítése szerint a(z) BERRY BABY Kft cégmérete és kockázati besorolása alapján a legmegbízhatóbb vállalkozások 1,3%-ba tartozik.

Az OPTEN az „A” minősítését a pénzügyileg stabil, kiemelkedően megbízható vállalkozások kaphatják csak meg.

Miért érdemes olyan webáruháztól vásárolnia, amit kiemelkedően megbízható vállalkozás üzemeltet?

 1. Minőségi termékeket kap majd megrendelést követően:
  Minőségi termékeket kínálunk, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi szabványoknak. Mindez a saját márkás Berry Baby termékekre és az általunk képviselt lengyel cégek termékeire is igaz.

 2. Biztonságos vásárlás a webáruházainkban:
  Biztonságos fizetési rendszereket használunk, amelyek megvédik a vásárlók személyes és pénzügyi adatait.
  Ez azt jelenti, hogy a vásárlók nyugodtan vásárolhatnak anélkül, hogy aggódniuk kellene adataik biztonsága miatt. Ezen kívül lehetőséget biztosítunk az alábbi fizetési módok mindegyikére: utánvétel, előre utalás, bankkártyás fizetés, személyes átvétel.

 3. Megbízható szállítás:
  Gyors és megbízható szállítási lehetőségeket kínálunk. Szállító partnereink az MPL és a GLS. 
  Ez azt jelenti, hogy a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy a termékeik időben megérkeznek hozzájuk.

 4. Kiváló ügyfélszolgálat:
  Ez azt jelenti, hogy a vásárlók bármilyen problémával vagy kérdéssel kapcsolatban elérik a központi ügyfélszolgálatunkat, ahol 6 kolléga várja a megkereséseket telefonon és online is. A vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy segítségükre leszünk.

 5. Naprakész webáruházak:
  Áruházainkat folyamatosan frissítjük, így vásárlóink biztosan lehetnek abban, hogy naprakész információkat találnak nálunk. Ezek is mi vagyunk: 
  https://www.berrybaby.hu/ 
  https://babakocsimania.net/

   

 6. Folyamatos jelenlét a közösségi média felületein is:
  A Csingiling Gyerekbútor rajongói Facebook oldala több mint 100.000 főt számlál. Folyamatosan igyekszünk jelen lenni a közösségi média oldalainkon, ahol tájékoztatjuk vásárlóinkat a legújabb hírekről, akciókról és eseményekről.

Megtisztel minket, ha Ön is mellettünk teszi le a voksát! Csingiling Gyerekbútor webáruházunk ezidáig közel 30.000 vásárló rendelését teljesítette Magyarországon. Tarson velünk Ön is!

Tartalomhoz tartozó címkék: Rólunk
Az oldal tetejére