Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

A babaszoba legfontosabb bútora a kiságy, melyben a baba napja legnagyobb részét tölti.

KEDVES VÁSÁRLÓINK! A kiságyakat az erre specializálódott webáruházunkban lehet megrendelni: 
https://www.berrybaby.hu/babaszoba_butor_kisagy_racsos_agy_racsosagy_komod_pelenkazo_babafotel_kanape_hempergo_jaroka_jatszoszonyeg_szoba_bebi_baba_berry_baby/butor_babaszoba_kisagy_racsos_agy_babaagy_bebi_berry_baby
A babaszoba legfontosabb bútora a kiságy, melyben a baba napja legnagyobb részét tölti.

A rácsos kiságyak mindegyike prémium minőségű FA kiságy, melyet választhatják ágyneműtartó fiókkal VAGY leengedhető oldalfallal, valamint kerekekkel is. Csodaszép bemart minták közül választhatnak.
Mindegyik kiságy:
- 60x120cm méretű
- 3 magassági fokozatba állítható
- szilikonos rágásvédővel ellátott mindkét hosszú oldalon
- az első falból 3 pálca kivehető
A fa bútorok rendkívüli előnye az időtállóság, generációkon keresztül ki tudják szolgálni a születendő babák igényét.
Jó tudni, hogy mindegyik kiságyunk bemart mintájával azonos mintájú ágynemű szettet is választhatnak, a Hímzett babaágyneműk kategóriájában.
Matracokat sok kombinációban (kókusz, kókusz-szivacs, szivacs) vásárolhatnak hozzá.
Rendezés:
Nézet: