Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

COOL BEDS pótágyas és ágyneműtartós gyerekágyak


Cool Beds PÓTÁGYAS és ÁGYNEMŰTARTÓS gyerekágyunk fehér kerettel, és mintás fejtámlákkal készül.

FONTOS INFORMÁCIÓK:

  • Lengyelországból importáljuk az ágyakat, lapra szerelve kerülnek kiszállításra a megrendelő címére. Könnyedén összeszerelhető. Személyes átvételre Nyíregyházán van lehetőség raktárunkban.
  • Szállítási idő 3-4 hét.
  • Kétszemélyes gyerekágy vidám mintákkal.
  • Az ágyakkal egy időben kedvezményes áron lehet megrendelni a 7 cm-es habszivacs matracokat (kiváló tartósságú, a huzata levehető). A TERMÉK FOTÓJÁRA KATTINTVA, a választható opciók-nál lehet a matracokat megrendelni. Webáruházunkban kókusz és hajdina matracok is rendelhetők.
MÉRETEK:
- hosszúsága 204 cm
- szélessége 95 cm
- fekvőfelülete 200x90 cm
- leesésgátló hossza 80 cm 

AZ ÁGYAK ELŐNYE:

A lekerekített élvédők nagyobb tartósságot biztosítanak az ágynak, ugyanakkor megóvja gyermekünket attól, hogy az ágy széle esetlegesen felhorzsolja a bőrüket. Gyerekbarát alapanyagokból készülő termék, ökológiai festékekkel készített mintákkal. A színes nyomatok könnyedén tisztíthatók egy nedves ruhával. A leesésgátló áthelyezhető, illetve levehető ha nincs rá szükség.  
Rendezés:
Az oldal tetejére