Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

PANAMA PLUS GRAFIKA franciaágy keret és ágyrács 4 méretben.


PANAMA PLUS Grafika franciaágyaink 4 méretben, és 8 gyönyörű mintával rendelhetők.

Bútorainkat Lengyelországból importáljuk. Lapra szerelve kerülnek kiszállításra a megrendelő címére. Személyes átvételre Nyíregyházán van lehetőség raktárunkban.
Szállítási idő: 3-4 hét.
Érdemes időben leadni a rendelést.
FIGYELEM! Ez a termék 4 méretben és ágyneműtartós változatban is választható! A kiválasztott termék fotójára kattintva, a "választható opcióknál" tudja a kívánt méretet és az ágyneműtartós változatot kiválasztani. Az alapár a 120x200 cm-es, ágyneműtartó nélküli ágykeretre és szalagrácsra vonatkozik!

Az ágykeret és ágyrács kétféle kialakításban rendelhető meg:
- 1: szalagráccsal (ebben az esetben az ágynak nincs ágyneműtartója)
- 2: kiemelős ágyráccsal (ebben az esetben a teljes fekvőfelület alatt ágyneműtartó van, amely a fekvő felemelésével nyílik)
Választható méretek: 
- 120x200 cm-es fekvőfelület, 124x204 cm-es külső méret
- 140x200 cm-es fekvőfelület, 144x204 cm-es külső méret
- 160x200 cm-es fekvőfelület, 164x204 cm-es külső méret
- 180x200 cm-es fekvőfelület, 184x204 cm-es külső méret
Magassága 81 cm
Teherbírás: 200 kg

 
Rendezés:
Az oldal tetejére