Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Fotelágy - pótágy felnőtt méretben - Szürke - Sunshine sötétkék csillagos Fix huzatos párnával

Ár:
29.000 Ft (22.835 Ft + ÁFA)
Berry Baby kihajtható szivacs pótágy/fotelágy felnőtt méretben. Praktikus: kényelmesen lehet aludni rajta, és kis helyet foglal. Tökéletes kiegészítője a gyermekszobának. Ajánljuk pl. ha a szülőnek a gyermek ágya mellett kell aludnia, vendégek számára pótágynak, nyaralókba, sátorozáshoz. A termékről a huzat levehető, mosógépben mosható. 
A TERMÉK A FOTÓTÓL ELTÉRŐEN MINTÁS PÁRNÁVAL KÉSZÜLT. A PÁRNA MINTÁJÁT A TOVÁBBI KÉPEK KÖZÖTT TUDJA MEGTEKINTENI.
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-11-26

Leírás és Paraméterek

- FELNŐTT MÉRET: kihajtva: 75x225 cm, lapok vastagsága: 12 cm, összehajtott állapotban 36 cm magasan van az ülőfelülete, ülőlap 75x75 cm-es
- Praktikus: kényelmesen lehet aludni rajta, és kis helyet foglal.
- Tökéletes kiegészítője a gyermekszobának. Ajánljuk pl. ha a szülőnek a gyermek ágya mellett kell aludnia, vendégek számára pótágynak, nyaralókba, sátorozáshoz.

- A termékről a huzat levehető, mosógépben mosható.
- Lapjai formatartó kemény szivacsból készültek, huzata bútorszövet gyönyörű színekben és mintákkal​.

- FIX huzatos (nem levehető) párnával készült