Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Akciós leesésgátlós ágyneműtartós kárpitozott gyerekágyak, gyönyörű színekben.

Sok színben rendelhető termék! A teljes kínálat megtekintéséhez kattintson a kiválasztott méret albumára lentebb!

Bemutató videó a gyermekágyról ide kattintva érhető el. Érdemes megnézni, megkönnyítheti a választást, és sok kérdésre választ kaphat.

KEDVES VÁSÁRLÓINK!

A már készleten lévő kárpitos gyerekágyainkat az alábbi linkre kattintva tudják megtekinteni, megvásárolni (ezek szállítási ideje 2-4 munkanap):

https://shop.csingiling.hu/keszletrol_raktarrror_megvasarolhato_termekek/keszletrol-azonnal-megvasarolhato-gyermekagyak-359_gyerekagy


Az "AKCIÓS" gyermekágy kollekcióban kifutó, vagy megszüntetésre kerülő mintákat vásárolhat meg AKCIÓS ÁRON
A fotókon látható 2 db díszpárnát kedvezményes áron lehet megrendelni az ágyakkal egy időben.
FIGYELEM!
Ezek a szövetek ahogy fentebb is írtuk, kifutó színek, a készlet erejéig. Amennyiben idő közben a kiválasztott szövet elfogyott, és rendelését nem tudjuk teljesíteni, úgy kollégáink keresni fogják, és új mintát szükséges választani.


Két méretben rendelhetők az ágyak: 
- 63x150 cm-es fekvőfelülettel
- 83x165 cm-es fekvőfelülettel
A teljes kínálat megtekintéséhez kattintson a kiválasztott méret albumára!