Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Házikó alakú kárpitos gyerekágy prémium kivitelben

Házikó alakú gyerekágy ágyneműtartóval, leesésgátlóval a legkisebbek örömére. :)
Videó is megtekinthető a termékről, IDE KATTINTVA

Praktikus méretezés, nagyszerű kialakítás: Ilyen a HOUSE gyerekágyunk.

Az oldaltámlák variálhatósága, a különleges dizájn és az anyagfelhasználás igazán nagyszerűvé teszik ezt az ágyikót. Különleges megjelenése bármelyik modern gyermekszobába tökéletesen illeszkedik. A House gyerekágyat a gyermek életkori sajátosságaihoz, és az alvási igényeihez lehet igazítani, hiszen:

 • kérhető mindkét hosszú oldalára alacsony támlákkal
 • 2 oldali magas támlával
 • egy alacsony és egy magas támlával is
 • kérhető fellépővel is, mely kisebb gyerekek számára megkönnyíti az ágyba való feljutást.
 • választható szivacs és rugós fekvőfelülettel is.


Egy álmában nagyon forgolódós gyermeknek szüksége lehet mindkét magas támlára, míg egy nagyobb gyermeknek elegendő lehet csak a hátsó magas támla is. Ezt a gyerekágyat nem szükséges a hosszú támláknál falhoz illeszteni, hiszen pl. térben állva is elhelyezhető: A falhoz a fejtámla kerül, a lábrész pedig a szoba közepére belóg.

A gyermekágy méretei:

 • fekvőfelület mérete: 165x86cm
 • az ágy teljes külső mérete: 101x182cm
 • fejvég és lábvég vastagsága: 7cm
 • a fekvőfelület össz. vastagsága szivacs esetén: 12,5cm (6cm közepes keménységű és 2cm puhább szivacs, 4,5cm-es fenyő kereten, szövettel bekárpitozva)
 • a fekvőfelület össz vastagsága rugós fekvő esetén: 14,5cm (8cm bonell rugó, 2cm szivacs rátét, 4,5cm-es fenyő kereten, szövettel bekárpitozva. FIGYELEM! A rugós kialakítás felárért választható. Mivel 2cm-rel vastagabb, mint a szivacs fekvőfelület, így a továbbiakban feltüntetett fekvőfelülettől mért magasságokból 2cm lovonandó ha rugóssal szeretné a terméket!
 • a magas oldaltámla teteje a *fekvőfelülettől: 29cm
 • a lábvég teteje a *fekvőfelülettől: 65cm
 • a lábvégben kialakított feljárat magassága a földtől: 46cm
 • a feljárat szélessége: 48cm
 • a háttámla csúcspontja a *fekvőfelülettől: 58cm
 • az ágyneműtartó hasznos (belső) mérete: 150x85x20cm (egyterű)
 • fejtámla csúcspontja a föltől: 96cm
 • fekvőfelület magassága a földtől: 37cm szivacs fekvő esetén, 39cm rugós fekvő esetén.
 • a magas oldaltámla magassága a földtől: 65cm

A gyerekágy alapáras felépítése:
Ágyneműtartó dobozra kapupánt csavarral rögzíthető lábvéget, fejvéget, 1db alacsony, 1db magas oldaltámlát tartalmaz az alapár. A fekvőfelület: 4,5x5,5cm-es, csapozott fenyő kereten 6+2cm-es szivacs felépítés farost lemezre rögzítve. Alapár kialakítása tehát: ahogy a gyerekágy a termékek kezdő fotóin is látható. (A fotókon látható fellépő nem az alapár része.)

A termék oldaltámlái lecserélhetők, variálhatók:
Például:
Megrendel egy olyan gyerekágyat ami kétoldali magas támlákkal készül. Később rendelhet hozzá egy alacsonyabb támlát, és otthon le tudják majd cserélni, ha a gyermeke igényei már ezt kívánják. (Az alacsony támla a gyerekágy rendelésével egy időben is megrendelhető, így már kiszállításkor belekerül a csomagba.)
A rendszer automatikusan kalkulálja a vételárat a kiválasztott terméktulajdonságoknak megfelelően. Kattintson a termék nevére, majd a megjelenő "választható opciók" nevű részen állítsa be az Ön számára megfelelőket.
Ha pl. 2 oldali alacsony támlával kéri a gyerekágyat, ahogy a termék további fotói között is látja, akkor a különbözetet mínuszolni fogja a rendszer. Ha mindkét támlát magasra szeretné, akkor valamennyi felárat számol majd fel.


Extra kiegészítők, melyekkel bővíthető a rendelés:

 1. A leggyakrabban választott kiegészítő termék az ágyak mellé a kivehető kiesésgátlónk. Ez a termékünk ezzel az ággyal is kompatibilis, a fekvőfelület színével azonos szövetből készül rendelés esetén. Az alacsony oldaltámla és a fekvőfelület közé egyszerűen beszúrható, U alakú, merev, textillel bevont és szivacsolt kiegészítő termék. Az alvás idejére egy extra biztonságot adhatunk a gyermeknek, ha még hajlamos a forgolódásra. 
 2. Következők a sorban: az ágytakaró, a pamut lepedők és a vízhatlan matracvédők, melyek segítenek megvédeni a gyermekágy fekvőfelületének állagát, tisztaságát. A rendszer az opcióknál felkínálja az ágytakarót, ami ha itt jelöli ki, a fekvőfelület színével azonosra készül majd...de választhat a több száz mintás ágytakaró közül is.
 3. ajánljuk még az ágyhoz a falvédőt, babzsákot, babafotel termékeinket is, melyet színazonosra készülnek a gyermekággyal, így még nagyobb összhang uralkodhat a szobájában.


A gyerekágy anyaga, tisztíthatósága:

A House gyerekágyunk eco bőr kerettel készül, a fekvőfelületet prémium bútorszövettel borítjuk. Az eco bőr környezetkímélő eljárással készített, természetes bőrt is tartalmazó felhasználó  anyagtípus. Nagy strapabírású, légáteresztő, könnyen tisztítható. Nem összetévesztendő a műanyag alapú, "lepergős műbőrrel".
Eco bőrből már több mint 5 éve gyártunk gyerekágyakat, fantasztikusan pozitív visszajelzésekkel a vásárlók részéről. A felhasznált szövetek mindegyikét nagy múltú lengyel szövetgyárak készítik részünkre. 
A fekvőfelületre egy prémium bútorszövetet álmodtunk meg. Az eco bőr hideg hatását egy melegebb tapintásúra váltani gyerekek számára mindenképp indokoltnak láttuk.

Rendezés:
Az oldal tetejére