Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Leesésgátlós ágyneműtartós kárpitozott gyerekágyak sokféle színben, könnyen tisztítható kerettel.

KEDVES VÁSÁRLÓINK!
A már készleten lévő kárpitos gyerekágyainkat az alábbi linkre kattintva tudják megtekinteni, megvásárolni (ezek szállítási ideje 2-4 munkanap):

https://shop.csingiling.hu/keszletrol_raktarrror_megvasarolhato_termekek/keszletrol-azonnal-megvasarolhato-gyermekagyak-359_gyerekagy


Bemutató videó a gyermekágyról ide kattintva érhető el. Érdemes megnézni, megkönnyítheti a választást, és sok kérdésre választ kaphat.
A "MELANGE" kollekció különlegessége:

- könnyen tisztítható, vízlepergető WEXTRA szövetekkel készül a teljes keret, vagy a két oldaltámla és háttámla, gyönyörű mintás SUNSHINE bútorszövetekkel az ágy többi része (fekvőfelület, vagy fekvőfelület + első frontelem)

Két méretben rendelhetők az ágyak: 
- 63x150 cm-es fekvőfelülettel
- 83x165 cm-es fekvőfelülettel

A teljes kínálat megtekintéséhez kattintson a kiválasztott méret albumára!