Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

SKY ECO prémium gyerekágyak, gyönyörű színekben, ágyneműtartós kivitel

Kedves Érdeklődők!
Felhívjuk figyelmüket, hogy kárpitos termékeink gyártását ebben az évben való szállítással (2021) már nem tudjuk vállalni. A beérkező rendeléseket januári dátummal tudjuk teljesíteni. 
Ajánljuk Önöknek a készletről megvásárolható termékeinket IDE KATTINTVA. Ha ajándékba szánja termékünket, úgy az ajándékutalványaink IDE KATTINTVA érhetők el. Nagyszerű alternatívát nyújthatnak. Ezeket képeslap formájában ki is küldjük, így átadhatja az ünnepeltnek.

SKY ECO PRÉMIUM GYEREKÁGYAK KÜLÖNLEGESSÉGE:
Az ECO BŐR nem azonos a régi típusú textilbőrrel. Ezeket a puha bőröket Lengyelországból importáljuk. 
Érdekességük hogy a nagy babakocsigyárak használják babakocsik gyártásához. Mosógépben moshatók, lágyak, kellemes tapintásúak. Évek múltán sem pereg le a felszíne. Könnyen tisztán tartható.
A fekvőfelületre szintén a babakocsigyárak által használt vízlepergető szövetet használjuk, vagy az egyedi tervezésű DIAMOND bútorszöveteket.

Két méretben rendelhetők az ágyak: 
- 63x150 cm-es fekvőfelülettel (70x167 cm-es külső méret)
- 83x165 cm-es fekvőfelülettel (90x180 cm-es külső méret)
A teljes kínálat megtekintéséhez kattintson a kiválasztott méret albumára!