Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

SKY ECO prémium gyerekágyak, 83x165 cm-es fekvőfelülettel, gyönyörű színekben

Kedves Érdeklődők!
Felhívjuk figyelmüket, hogy kárpitos termékeink gyártását ebben az évben való szállítással (2021) már nem tudjuk vállalni. A beérkező rendeléseket januári dátummal tudjuk teljesíteni. 
Ajánljuk Önöknek a készletről megvásárolható termékeinket
IDE KATTINTVA. Ha ajándékba szánja termékünket, úgy az ajándékutalványaink IDE KATTINTVA érhetők el. Nagyszerű alternatívát nyújthatnak. Ezeket képeslap formájában ki is küldjük, így átadhatja az ünnepeltnek.

SKY ECO prémium gyerekágyak ECO-BŐR kerettel
Az ECO BŐR nem azonos a régi típusú textilbőrrel. Ezeket a puha bőröket Lengyelországból importáljuk. Érdekességük hogy a nagy babakocsigyárak használják babakocsik gyártásához. Mosógépben moshatók, lágyak, kellemes tapintásúak. Évek múltán sem pereg le a felszíne. Könnyen tisztán tartható.
A fekvőfelületre szintén a babakocsigyárak által használt vízlepergető WEXTRA szövetet használjuk, vagy az egyedi tervezésű DIAMOND szövetet. 
Ha egyéb színkombinációban szeretné az ágyat, akkor rakja kosárba a hozzá leginkább hasonlóbbat, majd megjegyzés rovatba írja be a kívánt változtatásokat.

A SKY ECO prémium gyermekágy ágyneműtartós  (az ágyneműtartó a fekvő felemelésével nyílik), körben szivacsolt modell.
Méret: 83x165 cm-es fekvőfelülettel (90x180cm-es külső méret)
    Két változatban kérhető ennek a méretnek a fekvőfelülete:

     - 6 cm-es formatartó szivacs, melyre +2 cm-es puhább szivacsréteg kerül ráépítésre (alapár tartalma)
     - Rugós fekvőfelület,10 cm vastag. (feláras) 
A fotókon látható 2 db díszpárnát kedvezményes áron lehet megrendelni az ágyakkal egy időben.

A láb magassága: 5 cm
Feljárat szélessége: 45cm
A feljárat lehet: középen, jobb vagy bal oldalt is. Választható heverő formában is, tehát első leesésgátló nélküli fazonban.
AJÁNLJUK a kiesésgátlót a középső feljáratos ágyakhoz, mely segítségével teljesen körbe zárható a gyermek alvás közben.


A fekvőfelületet, a frontelem kialakítását, valamint a további opciókat a kiválasztott termék fotójára kattintva, a "VÁLASZTHATÓ OPCIÓKNÁL" lehet beállítani.

Rendezés:
Nézet: