Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Rori kárpitos fotelágyak, minőségi bútorszövetekkel.

Rendkívül praktikus, helytakarékos fotelágyak. Ajánljuk gyerekszobákba vagy nyaralókba pótágyként, vendégágyként, vagy mindennapi alvásra.
Amennyiben az ELŐRENDELHETŐ E-MAILBEN felirat jelenik meg, úgy a termékre előrendelés adható le a rendeles@csingiling.hu címen. A szállítási idő 2-4 hét ebben az esetben. Szükséges megadni a szállítási és számlázási címet, telefonszámot, belinkelni a megrendelni kívánt ágyat, és megírni milyen fekvőfelülettel szeretné, kér-e hozzá egyéb kiegészítő terméket. A szállítás várható idejéről kollégáink e-mailben értesíti majd.

FONTOS INFORMÁCIÓK
  • RORI kárpitos fotelágyaink magas kopásállóságú bútorszövetekkel készülnek, gyönyörű mintákkal és színekkel.
  • A fotelágyakhoz a képeken látható dizájn párnát ajándékba adjuk. A párna levehető huzatos változatban is kérhető felárért.
  • Kárpitos bútorainkat megrendelésre gyártjuk. A várható szállítási időről a megrendelés visszaigazolásakor kollégáink tájékoztatják.


SZÖVETEKRŐL:

  • Sunshine szövetek különlegessége: minőségi mintás bútorszövetek.
  • Diamond szövetek különlegessége: egyedi tervezésű, jogvédelem alatt álló prémium bútorszövetek.

MŰSZAKI ADATOK:
- külső mérete: 80x190 cm
- fekvőfelülete: 77x184 cm
- összezárt állapotban ülőfelülete: 77x100 cm
- teherbírása: 150 kg
- fekvőfelület magassága 40 cm 
- támlával a magassága 60 cm
- szivacs vastagsága a fekvőfelületen: 6 cm. Kérhető +2cm plusz szivacs is a fekvőfelületre.
- a fejvég és 2 oldalsó (leesésgátló) TELJES belső felületén szivaccsal burkolt
- ágyneműtartós
- helytakarékos

 


 
Rendezés:
Az oldal tetejére