Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Ajándékutalványainkat ki is postázzuk Önnek!

Az ajándékutalványokat nyomtatott képeslap formájában házhoz is küldjük Önnek, hogy átadhassa az ünnepeltnek.
Az utalványok 6 hónapig beválthatók webáruházunkban a hátoldalán megjelenő kuponkód segítségével.
Az utalványok az alábbi értékben vásárolhatók meg:
Rendezés:
Nézet:

Az ajándékutalvány nagyszerű megoldás, kiváló meglepetés minden kisgyermekes családnak.
6 hónapig beváltható a webáruházunk teljes kínálatára. Az ajándékutalványból a család így vásárolhat gyerekágyat, gyerekszoba bútort, vagy sokféle kiegészítő terméket is. Az utalvány készpénzre nem váltható.

Utalványiankat ajánljuk, ha:
- Ön nem tudja, vagy nem szeretné kiválasztani a gyerekbútor méretét, színét. Ezt általában a családok közösen döntik el, sokszor maga a gyermek.
- fizikailag is szeretne ajándékot átadni, de nincs ötlete minek örülnének. Az utalványok nyomtatott formában, díszborítékban is kiküldésre kerülnek.
- szeretne hozzájárulni egy nagyobb vételáru termék megvásárláshoz kisebb összeggel.

Az utalvány beváltása:
A hátoldalán feltüntetett kuponkódot a vásárlás során a kuponkód mezőbe szükséges beírni. Az ajándékutalvány összege ezt követően levonásra kerül.