Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Pótágyak, szivacs fotelágyak gyerekszobába

Fotelágyaink jelenleg az alábbi színekben rendelhetők meg:

 
Rendezés:
Nézet:

Kihajtható szivacs fotelágyaink kiváló választás.
A szülőknek altatáshoz, a gyermek ágya mellé. Sokszor gondot jelent, hogy nem tudnak befeküdni a szülők a gyermek mellé. Ezek a pótágyak erre megfelelő megoldást kínálnak. Jól jöhet akkor is, ha vendégeket várnak, vagy a gyerek barátait, rokonokat. Kényelmes alvóhelyet biztosít egy felnőtt számára is a megfelelő méretválasztás mellett.

A fotelágyaink további előnyei:
Kis helyet foglal a szobában, hiszen összehajtható. A teljes fekvőfelületről levehető a huzat, ezáltal a tisztántartása egyszerűen megoldható. A párna része tépőzárral levehető. A párnára kérhető levehető huzat is, alapáron fix huzattal kínáljuk. Ezt érdemes átgondolni. Ha levehetővel kéri, úgy a termék fotójára kattintva a választható opcióknál be tudja ezt állítani. 

Milyen méretekben választható?
2 méretben találja meg kihajtható fotelágyainkat. Az ifjúsági méret kihajtva: 60x180 cm, lapok vastagsága: 8 cm, összehajtott állapotban tehát 24 cm magasan van az ülőfelülete, ülőlap 60x60 cm-es.
A felnőtt méret kihajtva: 75x225 cm, lapok vastagsága: 12 cm, összehajtott állapotban 36 cm magasan van az ülőfelülete, ülőlap 75x75 cm-es. Ez a nagyobb méret már felnőttek számára is megfelelő választás. Sokat rendelnek hotelekbe, panziókba is belőle. A visszajelzések maximálisan pozitívak, termékünk ideális megoldás ha pótágyra van szükség.

Milyen anyagból készül?
A fotelágyunk egyfajta poliészter szövetből készül. Enyhén rugalmas, így jól bírja a huzat le- és felhelyezését a mosások alkalmával. A huzat antiallergén, rendkívül jól bírja az igénybevételt és akár a folyamatos használatot is. 

A pótágy alkalmas akár mindennapos használatra is?
A válasz egyértelmű igen. A fotelágy jól bírja akár a mindennapos használatot is.