Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Gyerekszoba bútorok natúr színben - csivavás bemart mintával

Oskar kollekció csivava mintával. A bútorok furnérral bevont forgácslapból készülnek. Varázslatos gyerekszoba alakítható ki az összeillő bútorok segítségével.
Oskar - kék csivavás kollekció bútorai:
  • 3 méretben (70x140 cm, 80x160 cm, 80x180 cm) választható leesésgátlós gyerekágy. Az ágyaknak két áthelyezhető leesésgátlója van, hogy ne essen le a gyerek alvás közben.  Minden elemük lekerekített a gyermek biztonsága érdekében.
  • Gardrób szekrény (160x80x50 cm). A gardrób teljes szélességében egy akasztórúddal ellátott rész van, egy polccal az aljában.
  • Komód (80x80x40 cm). A komód három, sínekre szerelt fiókból áll, amelyek fékekkel vannak ellátva, hogy megakadályozzák azok teljes kihúzását.
  • Állószekrény (160x40x40 cm). 
  • Íróasztal (70x100x55 cm). Az íróasztal ideális megoldás iskolás és óvodáskorú gyermekek számára, így a gyermek kedvenc hősével együtt játékon keresztül fedezheti fel a tudomány lenyűgöző világát.
  • Nagy méretű játéktároló (40x70x40 cm). A játéktartály 2 lágyítóval rendelkezik, hogy megakadályozza a tető hirtelen leesését. A teteje és az elülső rész közötti rés védi a baba ujjait a becsípődéstől.
  • Éjjeliszekrény (47x41x41 cm) Az éjjeliszekrény fontos gyerekszobai kiegészítő, főleg ha éjjeli lámpát teszünk rá.

FONTOS INFORMÁCIÓK:
- Bútorainkat Lengyelországból importáljuk.
- Lapra szerelve kerülnek kiszállításra a megrendelő címére.
- Személyes átvételre Nyíregyházán van lehetőség raktárunkban.
- ORSZÁGOS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS, UTÁNVÉTELI LEHETŐSÉGGEL.

Rendezés:

Íróasztal - kék mancs mintás

Szállítási idő: 2-4 hét
27.400 Ft

Állószekrény - kék pillangós

Szállítási idő: 2-4 hét
33.900 Ft

Komód - kék pillangós

Szállítási idő: 2-4 hét
56.700 Ft

Gyerekágy ágyneműtartóval - Oskar - sonoma - kék csivavás

Szállítási idő: 2-4 hét
62.600 Ft

Gardróbszekrény - kék csivavás

Szállítási idő: 2-4 hét
86.900 Ft
Az oldal tetejére