Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

Első egyenes elem a kárpitos leesésgátlós ágyainkhoz

Kárpitos leesésgátlós ágyaink első front eleme lecserélhető egy magasítás nélküli egyenes elemre.
Ha a gyermeknek már nincs szüksége a magasított leesésgátlós első falra, könnyedén kicserélhető a magasítás nélküli egyenes elemre mindössze 4 csavar segítségével.
- Ez a kényelmes és gyors csere lehetővé teszi, hogy a gyermekágyat az aktuális igényekhez igazítsa.
- J
avasoljuk, hogy a kiválasztott kárpitos gyermekággyal egyszerre rendelje meg az elemet, de a későbbiekben is megrendelhető.
Rendezés:
Rendkívül praktikus megoldást kínál első egyenes elemünk:
- Ha a gyermeknek már nincs szüksége a magasított leesésgátlós első falra, kicserélhető a magasítás nélküli egyenes elemre.
- 4 csavar segítségével könnyedén megoldható a csere.

Érdemes a kiválasztott kárpitos gyermekággyal egyszerre megrendelni, de későbbiekben is kérhető az elem. (Felhívjuk azonban a figyelmet, hogy a szövetek között szállítmányonként árnyalatnyi eltérés lehet!)
Kárpitos leesésgátlós gyerekágyainkhoz ajánljuk az ágytakaróinkat is, melyek több méretben és gyönyörű mintákkal készülnek.
Az oldal tetejére