Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

140x60 cm-es FALVÉDŐK gyerekszobába - WEXTRA vízlepergető mintákkal

Falvédők sok-sok gyönyörű színben, "WEXTRA"  szövetekkel és mintákkal"
 ...egy szép falvédő a gyermekszoba dísze lehet, ráadásul megvédi a falat a koszolódástól!
A "WEXTRA" szövetek különlegessége:
- könnyen tisztítható, vízlepergető szövetekkel készül
- ezt a különleges fejlesztésű szövetet a lengyel babakocsigyárak használják
- strapabíró, erős, az igénybevételt rendkívül jól tűri
- a szennyeződés nem tapad meg rajta

 A Csingiling falvédőiről:
- BÉLELT...tehát valóban szigeteli a hideg falat! (1 cm vastag szivacslap van benne...sokat számít!.... Kérhető dupla vastag, 2 cm-es belső szivacslappal is)
- 2 oldalas...külső oldala mintás, hátsó oldala a kiválasztott mintához illő egyszínű szövetből készül
- tépőzárral záródnak a rögzítőfülek, hogy egyszerűen le tudd venni kimosni.
- SIMA és ZSEBES VÁLTOZATBAN is rendelhető. Zsebes változat esetén a termék alsó 35 cm-én végig kisebb/nagyobb, a kiválasztott mintához illő egyszínű zsebek vannak elhelyezve.
(A Stars csillagos, Minnie, Mickey vagy Hello Kitty fantázia falvédők csak sima, zsebek nélküli változatban rendelhetők)


KÉRJÜK, HOGY A MEGRENDELŐLAP MEGJEGYZÉS ROVATÁBA ÍRJA MEG NEKÜNK, HOGY MILYEN EGYSZÍNŰ SZÖVETBŐL SZERETNÉ A FALVÉDŐ HÁTSÓ OLDALÁT, VALAMINT ZSEBES VÁLTOZAT RENDELÉSE ESETÉN A ZSEBEKET! 

- MÉRETE: 140 cm széles, 60 cm magas
- Tartóléc bármelyik barkácsüzletben könnyedén beszerezhető a termékhez. (postázása nem lehetséges, így áruházunk nem forgalmaz tartólecet)

FIGYELEM!
Az alapár az 1 cm-es szivacslapot tartalmazó, SIMA (zsebek nélküli) változatra vonatkozik! A 2 cm-es vastagságot és a zsebes változatot a termék fotójára kattintva, a "választható opciók"-nál lehet kiválasztani! 
Rendezés:
Nézet: