Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Kihajtható szivacs fotelágy/pótágy ifjúsági méretben: Málna színű lapok - málna színű LEVEHETŐ HUZATOS PÁRNÁVAL

Ár:
19.790 Ft (15.583 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: 1.500 Ft
Elérhetőség: Rendelhető
Kihajtható szivacs fotelágy és pótágy ifjúsági méretben. Praktikus, kényelmesen lehet aludni rajta, és kis helyet foglal. Tökéletes kiegészítője a gyermekszobának. Ajánljuk pl. ha a szülőnek a gyermek ágya mellett kell aludnia, vendégek számára pótágynak, nyaralókba, sátorozáshoz.
A termékről a huzat levehető, mosógépben mosható.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

- IFJÚSÁGI MÉRET: kihajtva: 60x180 cm, lapok vastagsága: 8 cm, összehajtott állapotban 24 cm magasan van az ülőfelülete, ülőlap 60x60 cm-es.
- Praktikus: kényelmesen lehet aludni rajta, és kis helyet foglal.
- Tökéletes kiegészítője a gyermekszobának. Ajánljuk pl. ha a szülőnek a gyermek ágya mellett kell aludnia, vendégek számára pótágynak, nyaralókba, sátorozáshoz.

- A termékről a huzat levehető, mosógépben mosható. (A PÁRNARÉSZ HUZATA IS LEVEHETŐ)
- Lapjai formatartó kemény szivacsból készültek, huzata bútorszövet gyönyörű színekben