Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

A Suzi Maxi Trinity kanapé kihajtva kényelmes, tágas matraccá válik, amelyen egy felnőtt is kényelmesen aludhat.

A Suzi Maxi Trinity kanapé kiváló minőségű poliuretán habból készült betétet tartalmaz.
- A huzat minőségi TRINITY anyagból
- Könnyen összecsukható és szétnyitható
- Könnyű és praktikus, kevés helyet foglal el
- Kényelmes és univerzális: kanapéként, puffként vagy matracként is használható
Rendezés:

Kinyitható kanapé - Suzi Maxi Trinity - rózsaszín

Szállítási idő: 2-4 hét
64.900 Ft

Kinyitható kanapé - Suzi Maxi Trinity - fekete

Szállítási idő: 2-4 hét
64.900 Ft

Kinyitható kanapé - Suzi Maxi Trinity - grafit

Szállítási idő: 2-4 hét
64.900 Ft

Kinyitható kanapé - Suzi Maxi Trinity - szürke

Szállítási idő: 2-4 hét
64.900 Ft

Kinyitható kanapé - Suzi Maxi Trinity - zöld

Szállítási idő: 2-4 hét
64.900 Ft

Kinyitható kanapé - Suzi Maxi Trinity - türkiz

Szállítási idő: 2-4 hét
64.900 Ft

Kinyitható kanapé - Suzi Maxi Trinity - barna

Szállítási idő: 2-4 hét
64.900 Ft
SUZI MAXI KANAPÉ
A Suzi Maxi Trinity kanapé a Suzi Trinity változat valamivel nagyobb testvére, amely rendkívül népszerű. A vásárlók szeretik ezt a bútort multifunkcionalitása és modern, szerény dizájnja miatt. Kihajtva a kanapé kényelmes, tágas matraccá válik, amelyen egy felnőtt is kényelmesen aludhat. Ez egy felbecsülhetetlen értékű bútor olyan házakban, apartmanokban, ahol a vendégek időnként éjszakáznak, és a "tartalék" ágy az egyik legfontosabb felszerelés.

Kihajtható kanapé modern dizájnnal
A Suzi Maxi Trinity kanapé első pillantásra felkelti az érdeklődést. Ez egy minimalista, geometrikus konstrukció, amely a modernitáshoz kapcsolódik. Ez a bútor tökéletesen illeszkedik a hagyományos elrendezésbe, megfelelő hátteret adva a díszesebb bútoroknak, és a modern környezetben sikeresen válhat kifejező díszítőelemmé. Minimalista kihúzható kanapénk több színben is elérhető. A kárpitpalettán megtalálhatóak az időtlen szürkék és barnák, de a mostanában divatos rózsaszín, türkiz, palackzöld és fekete is. Ez utóbbi színek különösen népszerűek a skandináv enteriőrök divatjában.
Alvási komfort
A Suzi Maxi Trinity kanapé kiváló megjelenése kéz a kézben jár a minőségével. A matrac előállításához modern, technológiailag fejlett poliuretán habot használtak. Rugalmasság és tartósság jellemzi. Alvás közben kiváló testtartást biztosít a matracon fekvő személy számára, ami minimálisra csökkenti a lehetséges gerincfájdalmakat. A hab finoman enged a test nyomása alatt, de ha a matracot nem használják, gyorsan visszanyeri eredeti formáját. Felülete nem deformálódik, kényelmes pihenőhely marad. A Suzi Maxi Trinity 121 × 204 cm-es kanapé elegendő helyet biztosít, hogy egy felnőtt kényelmesen aludjon rajta (egy átlagos egyszemélyes matrac mindössze 90 cm széles!).A bútor kényelmes összecsukása
A Suzi Maxi Trinity kanapét egyebek mellett az teszi egyedivé, hogy mennyire kényelmes szétnyitható. A bútor konstrukciója nem használ fém vagy fa elemeket, így a bútor kibontása nem igényel erőt. Tehát hogyan épül fel a kanapé? Ez három harmonikaszerűen összeállított elem. A SUZI MAXI kanapé fotelbe hajtás utáni stabilitásának biztosítására erős szalagok szolgálnak, amelyeknek köszönhetően ezek megkötése után a háttámla és az ülés nem mozdul el, a helyén marad, ami garantálja a felhasználó biztonságát és kényelmét. A hevederek kioldása után a SUZI MAXI KANAPÉ kényelmes alvómatraccá változik. A bútorok funkcionalitásának megváltoztatásának egyszerűsége miatt ideális vásárlást jelent egy tinédzser vagy egy idős ember szobájába, aki azt szeretné, hogy egy barát náluk éjszakázzon. A kanapé megkönnyíti a szülők számára, hogy gyermekükre ruházzák a hálóhely előkészítésének felelősségét. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Suzi Maxi Trinity kihúzható kanapé ne szolgálna pótágyként vendégszobában, irodában, ahol a családba látogató unokatestvér vagy barát kényelmesen aludhat. Ez egy igazán univerzális és sokoldalú bútor.
Praktikus, mobil bútordarab
A Suzi Maxi Trinity kanapé kompakt méreteinek, kis súlyának és a kemény elemek hiányának köszönhetően egy igazán praktikus és mobil bútordarab, amely kényelmesen mozgatható a házban anélkül, hogy félne a véletlenszerű sérülésektől. Ez a bútor felbecsülhetetlen értékű, különösen kis lakásokban, ahol a többfunkciós tárgyak aranyat érnek. Ez persze nem jelenti azt, hogy mobilitása révén a kanapé ne lenne tökéletes választás egy nagy házba, ahol mindig sok minden történik! 

Előnyök:
- kiváló minőségű poliuretán habból készült betét
- huzat minőségi TRINITY anyagból
- könnyen összecsukható és szétnyitható
- könnyű és praktikus
- kevés helyet foglal el
- kényelmes és univerzális - kanapéként, puffként vagy matracként is használható


 
Az oldal tetejére