Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

A habpárnák kellemes, egészséges alvást biztosítanak.

Kiemelt feladatuk az, hogy mindenki kényelmesen aludhasson – alvási pozíciótól és egészségi állapottól függetlenül. Ezért a lehető legnagyobb gondossággal kerültek kiválasztásra a habpárnák minőségi anyagai. A párnák kellemes, egészséges alvást biztosítanak. Tekintse meg kínálatunkat és válasszon olyan habpárnát, amely javítja alvásának minőségét! ​Minden habpárnánk gondosan varrott, kiváló minőségű töltelékkel rendelkezik, és nem romlik az idő múlásával.
Rendezés:

Poliuretán hab párna - EMMA LIGHT

Szállítási idő: 2-4 hét
8.900 Ft

Visco párna - EMMA

Szállítási idő: 2-4 hét
9.900 Ft

Profilozott párna - EMMA

Szállítási idő: 2-4 hét
9.900 Ft

Ékhab párna babáknak - PETRA

Szállítási idő: 2-4 hét
9.900 Ft

Visco hab párna - FIORE

Szállítási idő: 2-4 hét
12.900 Ft

Visco hab párna - FIORE ALTA

Szállítási idő: 2-4 hét
14.900 Ft

Poliuretán hab lábpárna - PERFEKT

Szállítási idő: 2-4 hét
15.390 Ft

Latex párna - POPPI

Szállítási idő: 2-4 hét
22.600 Ft

Latex párna - ITALIA

Szállítási idő: 2-4 hét
26.900 Ft


Termoelasztikus habpárna 

Amikor felkel az ágyból, zsibbad a nyaka és a válla? Ez azt jelentheti, hogy szüksége van a hőre lágyuló párnánkra. Ezek modern töltetű termékek, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a test formájához, megtámasztva azt a kritikus helyeken. A párnákat kiváló minőségű anyagok, modern megjelenés és mindenekelőtt a biztonság jellemzi.

Hőelasztikus párnák – ismerje meg ennek az egyedülálló anyagnak a sajátosságait
Termékeink egy része VISCO termoelasztikus habból készülnek. Ez egy egyedülálló anyag, amely az emberi test nyomására és hőjére egyaránt reagál. Ennek köszönhetően a párnák ezzel a habbal tökéletesen alkalmazkodnak a fej, a vállak és a nyak formájához. 
Amikor a test hőt ad le a habnak, az pontosan azon a helyen hajlik meg, ahol a hőmérséklet magasabb. Így összeesik, ahol kell, és megmaradt felülete támaszt nyújt pl.

Habpárnák – fedezze fel előnyeiket, és válassza ki a megfelelőt 
Minden habpárnánk gondosan varrott, kiváló minőségű töltelékkel rendelkezik, és nem romlik az idő múlásával. Ez egy olyan termék, amely évekig kitart, és sokkal többet garantál Önnek, mint alvás közbeni kényelmet.

Egyedi habpárnák – különféle formákban és különféle célokra
A hab olyan anyag, amely lehetővé teszi praktikus és változatos párnák készítését. Különféle igényeire szabott modelleket készített az FDM gyártó. 
A párnákban található hab alkalmazkodik a test íveihez és megtámasztja az érzékeny részeket, így kellemetlen fájdalmak nélkül ébredhet. A párnák úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legjobban megelőzzék a nyak-, váll- és fejfájdalmakat.

Az oldal tetejére