Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

2in1 Babzsák babáknak és kisgyermekeknek, újszülött kortól használható.

Praktikus, levehető, biztonsági öves felső lappal ellátott babzsák újszülött kortól.

  • Praktikus, levehető, biztonsági öves felső lappal ellátott babzsák.
  • A felső lap levételével kb. 6 éves korig használható a gyermekszobában.
  • Külső huzata levehető, mosógépben mosható.
  • Fekvőfelület mérete: 55x75 cm.
  • Könnyen kezelhető méretű és súlyúak a gyermekek számára
  • Kiváló minőségű szövetekből készül. 

Rendezés:

Örömmel mutatjuk be a Berry Baby 2in1 babzsákot, amely a legkisebbektől egészen az óvodás korig nyújt kényelmet és funkcionalitást.
Ez a praktikus és kényelmes babzsák egy igazán különleges bútordarab a szülők és a gyermekek számára egyaránt.

Az újszülött kortól használható babzsák egyedülálló jellemzője a levehető, biztonsági övvel ellátott felső lap. Ez a különleges megoldás a legnagyobb biztonságot és kényelmet nyújtja a csecsemőknek, miközben együtt nőnek, és fejlődnek. A felső lap levételével pedig az egészen kb. 6 éves korig is élvezhetik a babzsák kényelmét és puhaságát a gyermekszobában vagy a nappaliban.

A Berry Baby babzsák további előnye, hogy könnyen tisztán tartható. A külső huzat levehető és mosógépben mosható, így bármilyen baleset vagy folt könnyen kezelhető. A babzsák fekvőfelülete pedig 55x75cm méretű, ami ideális méret és súly a gyerekek számára. A babzsák kiváló minőségű szövetből készül, így hosszú élettartamot biztosítva nyújt kényelmet és kikapcsolódást a gyermekeknek.

Válassza a Berry Baby 2in1 babzsákot, és élvezze a kényelmet és a praktikumot, amit ez a termék nyújt az Ön és gyermeke számára. Bízzon a minőségben és a kényelemben, és tegye a babzsákot a babaszoba, gyermekszoba elengedhetetlen részévé!


 
Az oldal tetejére