Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

A Denver franciaágy keret kiváló minőségű bútorlapból készült, mely tartós és könnyen tisztítható

A DENVER kárpitozott franciaágy keret népszerű színekben készül.
- A bútor kiváló minőségű bútorlapból készült, mely tartós és könnyen tisztítható
- Trinity vagy Paris szövet kárpitozás - modern megjelenés dekoratív varrással a fejtámlán
- Felemelhető fémváz. Rugalmas nyírfa lécekkel rendelkezik
- Ágyneműtartós kialakítás - a teljes ágy alatt található, további tárolóhelyet biztosítva
A termék fotójára kattintva a VÁLASZTHATÓ OPCIÓK-nál kétféle méretben rendelhető az ágy: 140x200 cm és 160x200 cm-es fekvőfelülettel. Az alapár a 140x200 cm-es méretre vonatkozik.
Rendezés:

DENVER kárpitozott franciaágy keret ágyráccsal
A hálószoba egy olyan hely, ahol minden ott eltöltött pillanat pozitív érzelmeket kelt. Ezenkívül jól kell kinéznie és hasznosnak kell lennie. A DENVER kárpitozott ágy annyira kényelmes, hogy időtálló dizájnja, nagyszerű funkcionalitása és tetszetős felülete remekül mutat a hálószobában.

MÉRETEK:
A termék fotójára kattintva a VÁLASZTHATÓ OPCIÓK-nál kétféle méretben rendelhető az ágy: 140x200 cm és 160x200 cm-es fekvőfelülettel.
Ágymagasság (matrac nélkül) 30 cm
Fejtámla magassága 90 cm
Külső szélessége a kiválasztott mérettől függően: 153/173 cm
Külső hosszúsága: 212 cm
Keret típusa: emelhető fémvázas
Széles
matrac választékunkat itt találja.


TRINITY vagy PARIS szövettel kárpitozva
1. Trinity:
A csodálatosan bársonyos és finom tapintású szövet rendkívül hangulatossá és meleggé varázsolja a hálószobát. Vizuális értékei mellett rendkívül kopásálló és szennyeződésálló.
- Pelyhesedésállóság (5. fokozat)
– A szövet hajlamát a pépesítésre és a foltosodásra egy 1-től 5-ig terjedő skálán határozzák meg, ahol az 5 kivételes ellenállást jelent
- A kivitelezés tartóssága - kopáspróba > 45 000 ciklus
- Cérnaeltolódás a varrásban (3 mm) - A 4 mm-nél kisebb száleltolódású szövet a legmagasabb kategóriájú szövetnek minősül
2. Paris:
A velúr szövet bársonyos és kissé bolyhos tapintású szövet, mely széles színválasztékban kapható. Finom pompával csillog, mely esztétikussá varázsolja az ágyat és a hálószobát.
100% poliészter, grammsúly - 520 g/m², kopásállóság: 5**


Az ágy funkcionalitásának növelése érdekében emelt keretet adtak hozzá. A keretben a lécek távolsága megfelelő, hogy a rajta fekvő matrac tartása megfelelő legyen, és ne deformálódjon a széleken. Ez azt jelenti, hogy sem nedvesség, sem poratka nem tud megtelepedni benne, és higiénikus alvási körülményeket biztosít az éjszaka folyamán. A speciális nyílásokban lévő rugós lécek együtt dolgoznak a matraccal, ami szintén javítja a kényelmet. Úgy készültek, hogy ne sérüljenek meg, és hosszú évekig szolgáljanak.

KIEMELT TULAJDONSÁGOK:
- A szerkezet kiváló minőségű bútorlapból készült, mely tartós és könnyen tisztítható
- Trinity vagy Paris szövet kárpitozás - modern megjelenés dekoratív varrással a fejtámlán
- Felemelhető fémváz. Rugalmas nyírfa lécekkel rendelkezik
- Az ágy teljes fejtámlája a falhoz tapad, nem hagy üres helyet a hátulján
- Ágyneműtartó - a teljes ágy alatt található, tágas tárolóhelyet biztosítva
- Az ágyban lévő elemek excentrikus bútorcsatlakozásokkal vannak összekötve, amelyet a bútoron kívülről nem látható kapcsolat jellemez.
- Az alkalmazott merevítő csatlakozás biztosítja, hogy az ágyelemek jól kapcsolódjanak egymáshoz
- A vásárló feladata a bútor összeszerelése. Egyszerű és gyors összeszerelés. Minden ágyhoz tartozik összeszerelési készlet és használati utasítás

Az oldal tetejére