Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Csingiling Gyermekbútor webáruház és Facebook oldal üzemeltetője a Berry Baby Kft.
Cégünk egyaránt gyártó és importőr vállalkozás. Főként a gyermek bútorokra, gyermekszobai kiegészítőkre specializálódtunk. A saját márkás termékek gyártása nyíregyházi székhelyű üzemünkben történik, míg a fa ágyakat és bútorokat Lengyelországból importáljuk. Jelenleg közel 20 főt foglalkoztatunk gyártó üzemünkben, és 14 külső vállalkozás segít minket a termékek gyártásában. Személyünkben egy stabil, megbízható vállalkozást ismerhet meg, vásárló központú ügyfélszolgálattal, ügymenettel.
Saját tervezésű termékeink  jogvédelem alatt állnak, egyedi dizájnuknak köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek. Reméljük, Ön is megtalálja a gyermekének megfelelőt, ismerje meg kínálatunkat!

Berry Baby Kft- Csingiling Gyermekbútor
4400- Nyíregyháza,
Kinizsi Pál u. 10.
(Termékeink személyesen történő megtekintése időpont egyeztetést követően lehetséges!)

Ügyfélszolgálatunk telefonon is elérhető munkanapokon 8-16 óra között.
Kárpitos termékek:
06 30 872 9818

Fa és bútorlap termékek:
06 30 915 3310

Szivacs bútorok (Berry Baby termékek):
0630 577 8881