Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

GYIK

Gyakran ismételt kérdéseikre igyekszünk itt válaszolni.

Kárpitos gyerekágyainkkal kapcsolatban érkezett kérdések:

1. Csak a webáruházban látható színek rendelhetők?
Előrendelést olyan termékre, ami nincs jelenleg fent a webáruházban, a rendeles@csingiling.hu email címre küldött üzenetben tudunk. Megosztjuk Önnel azokat a termékfotókat is az alábbi linken, amelyek jelenleg nem láthatók a webáruházunkban. Reméljük, így könnyebb lesz a választás. :) Irány a fotókhoz! 
Érvényes előrendelés leadásához az alábbi adatok megadása szükséges a levélben:

A kiválasztott ágy típusa:
A fekvőfelület típusa: ami lehet alap, kókusz, rugós vagy +2 cm  puhább szivacs ráépítés a 6cm közepes keménységű alap szivacs matracra.
A keret színe:
A fekvőfelület színe:
Választott kiegészítőt is szeretne-e: díszpárnák, kiesésgátló, pamut lepedő, vízhatlan matracvédő lepedő
Megrendelő neve:
Szállítási cím:
Telefonszám:

Válasz üzenetben megírjuk a várható szállítási időt. A terméket az előrendelés leadásakor aktuális áron szállítjuk le Önnek.
 

2. Melyik fekvőfelületet válasszam?
Mindegyik típus megfelelő alátámasztást nyújt a gyerekek gerincének. Mindegyik fekvőfelület kombináció alapja a 6cm-es, közepes keménységű (N30) hideghab matrac. Ennek a tetejére kerülhet vásárlóink kérésére +2cm puhább minőségű, (N25) hideghab ráépítés, vagy latexált kókusz réteg. Önnek lehetősége van bonell rugós fekvőfelülettel is megrendelni gyermeke ágyát. A döntésben, hogy melyik a legjobb az Ön gyermeke számára, nem tudunk tanácsot adni. Az eladási adataink szerint a vásárlóink ilyen arányban választották az adott fekvőfelületeket az elmúlt 4 évben:

  • Alap, 6cm hideghab matrac: 18%
  • Alap 6cm +2cm puhább rátét: 32%
  • Alap 6cm+ latexált kókusz réteg: 34%
  • Bonell rugós fekvőfelület: 16%


3. Mi az az eco bőr?
A jelenleg használt eco bőr egy viszonylag új keletű textil alapú szövet. Nem összekeverendő a régi technológiával készülő, pár év alatt lepergős felületű, PVC alapú textilbőrőkkel. Az eco bőrt BŐRNEK nevezzük, de nem állati eredetű. Egyetlen élőlény sem veszett oda, hogy elkészülhessen. Az állati eredetű bőr kikészítése, cserzése egy végtelenül környezetszennyező eljárás, míg az eco bőr egy szintetikusan előállított, tehát mesterséges bőr. A nevében szereplő ECO megjelölés a környezetkímélő (organikus) előállítási módra vonatkozik. Az eco bőrről érdemes még tudni, hogy számos egyéb pozitívummal is rendelkezik, pl. légáteresztő, karcálló és kiváló a kopásállósága is. Vízlepergető, de nem vízálló. Mivel ez egy lélegző szövet, így porózus. Tartós áztatás hatására át fog ázni. Ez egy puha, kellemes tapintású szövet, ami innovatív technológiák felhasználásával készül. Végtelen nagy előnye még, hogy egyszerűen egy nedves szivaccsal tisztán tartható. Nincs szükség mosásra és szárításra.

Az első eco bőrből készült termékünk 2018-ban került forgalomba. Ennyi idő elteltével határozottan ki tudjuk jelenteni, hogy megállja a helyét a gyerekszobákban mind minőségben, mind strapabírásban.


4. Személyesen megnézhetem az ágyakat?
Bemutató termet nem üzemeltetünk ugyan, de nyíregyházi székhelyünkön előzetes időpont egyeztetést követően természetesen van lehetőség megtekinteni a termékeket.


5. Kérhetem későbbi időpontra a gyerekágyat?
Igen, ilyen esetben a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatba be lehet írni nekünk a megfelelő kiszállítási dátumot. 


6. Meddig tárolják ha nem tudom még átvenni?
Kérjük jelezze időben, ha nem tudja átvenni a legyártott, megrendelt terméket! Így még további 2 hétig el tudjuk tárolni Önnek telephelyünkön. 2 hetet követően a termék felkerül a webáruházunkba, újbóli értékesítésre.


7. Mennyi idő míg elkészül a rendelésem?
A termékeink adatlapján megközelítőleges pontossággal láthatja a várható kiszállítási dátumokat.


8. Meddig tudom módosítani a rendelésem ha meggondoltam magam és más színben kérném?
Az emailben elküldött szállítási dátum előtti 6. napig még módosítással kapcsolatos kérését fogadni tudjuk.


9. Hogyan érkeznek házhoz ezek a termékek?
Készre szerelt állapotban, raklapon érkeznek házhoz. Önnek csak az óvatos kibontásra kell ügyelnie, szerelési feladatok ezekkel a termékekkel kapcsolatban nincsenek. Az ágyak raklapra állítva, átlátszó strech fóliával burkolva érkeznek meg.


10. Mennyi a megszokási ideje általában az ágyaknak?
Gyermektől és alvási szokásoktól függően a megszokási/szoktatási idő átlagosan 3-6 hét között mozog.


11. Keménynek érzem a fekvőfelületet. Mit tehetek?
A közepes keménységű matrac jobb gerinckiegyenlítést biztosít a gerincnek, mint egy puha. Ez különösen fontos a gyermek testének megfelelő fejlődése szempontjából, mivel egy közepes keménységű matrac segíthet megelőzni a hátproblémákat és biztosítja a megfelelő alátámasztást alvás közben. Termékeink mindegyikét gyerekeknek terveztük, az ő igényeiknek megfelelően. A gyermek hátának, gerincének egészséges fejlődését nem a pihe-puha süppedős matrac fogja szolgálni. 


12. Hogyan tudom a vásárlás utáni hűségpontokat beváltani?
A termékek mellett feltüntetett hűségpontokat a rendszer csak akkor tudja Önhöz kötni, ha rendelése leadásakor Ön regisztrál a webáruházunkba. A hűségpontokat a rendszerünk automatkusan jóváírja Önnek a csomag átvételekor, melyet ezután már be is válthat. A következő vásárlása alkalmával elegendő csupán belépnie és a kosár folyamat során a megfelelő mezőben lehetősége lesz az előző vásárlása után jóváírt hűségpontjait kedvezményként felhasználni.

Fa- és bútorlap termékek esetében leggyakrabban feltett kérdések:


1. A leesésgátló mindkét oldalra felszerelhető az ágyon?
Igen, tetszés szerinti oldalon elhelyezető a leesésgátló. (Kivétel a Lilu és a Lilu pótággyal nevű termékek)


2. Az emeletes ágyaknál a létra mindkét oldalra felszerelhető?
Igen, tetszés szerinti oldalon elhelyezető a létra is.


3. Más matraccal is megrendelhető az ágy, mint ami a terméklapon ajánlásként szerepel?
Természetesen. Mi a termékek mellett a szülők által leggyakrabban választott matracot ajánljuk, de a kínálatunkban lévő bármely matrac választható az ágyakhoz.


4. Kihagyta a gyártó a dobozból a szerelési útmutatót. Hogyan jutok hozzá?
Kérem írjon nekünk a Chat fülön vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon. Természetesen pótoljuk az útmutatót.


5. Hol készülnek ezek a termékek?
Minden fából és bútorlapból készült bútorunk Lengyelországban készül.


6. Hogyan érkeznek házhoz ezek a termékek?
Több dobozban érkeznek majd meg, lapraszerelt állapotban. A dobozokban megtalálja a csavarkészletet, ragasztót és a szerelési útmutatót is. Ezeknek a termékeknek az összeszerélése a vásárló feladata.


7. Raktárba érkezést követően meddig tudják tárolni a terméket ha nem tudom még átvenni?
Kollégánk értesíti Önt ha a termékek beérkeztek raktárunkba. Ha ekkor úgy látja, hogy nem tudja átvenni a terméket valamilyen oknál fogva, úgy ezt kérjük jelezze kollégánknak. Raktárainkban 2 hétig megőrizzük Önnek a termékeket. 

Matracokkal kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdések:


1. Kicsomagolás után a matrac méretei kissé eltérnek a dobozon feltüntetettől. Miért van ez?

Amennyiben a matrac összetekert állapotban érkezik, a kitekerés után 48-72 órát kell várni, amíg az visszanyeri a gyártási méretét, közben többször is érdemes átfordítani, hogy a benne lévő rétegek könnyebben tudjanak igazodni. Az összetekerés ugyanis géppel történik, majd vákuumozás után kerül a csomagolásba, s emiatt a matrac méretei oldal,- és hosszirányban is megváltoznak ideiglenesen.

A matracok gyártása során felhasznált anyagok különböző típusú poliuretán habok, latexek, (stb.), ezek nagy összenyomhatósági és rugalmassági együtthatójú termékek, ezért a gyártó fenntartja a jogot a negatív és pozitív tűrésre, ami +/- 2% a matrac szélességében és hosszában, és +/- 1 cm a magasságában.

2. A fotón rózsaszín volt a matrac egyik rétege, de halványzöld színben érkezett. 
A matrac belsejében a rétegek színének megváltoztatására a jogot a gyártó fenntartja. A belül használt színeknek nincs jelentősége  a felhasználók számára. A matrac gyártása során felhasznált anyagok színei, tulajdonságaik megőrzése mellett tehát eltérhetnek a fotón láthatótól.


Ha maradt volna megválaszolatlan kérdésük ne habozzanak nekünk feltenni a Chat fül alatt vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon.

Az oldal tetejére