Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

Hűségpontok

Regisztrált vásárlóként hűségpontokat gyűjthet! :)

Webáruházunkban elindítottuk a hűségpont rendszert. Ha szereti a kedvezményeket, akkor a hűségpontokat Önnek találták ki! 
Vásárlása után a hűségpontok a fiókjában várják majd. Fontos azonban betartani pár lépést a későbbi kellemetlenségek elkerülése miatt, így úgy gondoltam, mindenképp írok ezekről pár sorban. 

A hűségpontok mindenki számára láthatók a termékek adatlapján, megadni a webáruház rendszere azonban csak a regisztrált vásárlóknak tudja a pontokat.
A pontok a fiókjában kerülnek jóváírásra, így vásárlói fiókot kell létrehozni vásárlás előtt.

  • Regisztráljon ide kattintva!
  • Lépjen be a fiókba!
  • Adja le a rendelést!

Érdemes regisztrálni, és begyűjteni a hűségpontokat, mert a gyerekágyak mellett számtalan más gyerekszobai kiegészítőt is megtalál kínálatunkban. A webáruházunk eladási adatai alapján a szülők szívesen visszatérnek hozzánk a színben vagy mintában azonos kiegészítőkért is. A legnépszerűbb ilyen termékeink pl.:

Egyéb tudnivalók:

1 pont=1Ft
Tehát ha a termék adatlapján azt látja, hogy 2.540 hűségpont szerezhető a termék megvásárlásakor, akkor 2.540Ft lesz levonható a következő vásárlás összegéből.

A pontok összeadódnak a vásárlás során.
Ha több terméket vásárol, úgy az utánuk járó pontokat a rendelés leadásakor összesítve fogja látni a megrendelőlapon.

Beváltás:
A hűségpontok a termékek vételárának megfizetésekor kerülnek jóváírásra a fiókban, tehát a következő vásárlás alkalmával tudja majd beváltani. 

Nem jár hűségpont:
Nem tudunk hűségpontot adni az akciós árú termékek és a szállítási díj után. Az ilyen termékek adatlapján láthatja majd azt a feliratot, hogy "Szerezhető hűségpontok: 0."

Érvényesség:
A hűségpontok a fiókban 90 napig látszanak majd, így van közel 3 hónapja beváltani. :)

Kérem rendelés leadása előtt a fent írt 3 lépésre mindenképp ügyeljen, mert a hűségpontok utólagosan nem írhatók jóvá. Emlékeztetőül:

  • Regisztráljon ide kattintva!
  • Lépjen be a fiókba!
  • Adja le a rendelést és szerezze meg a hűségpontokat! :)
Az oldal tetejére