Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

A PASADENA – TRINITY kárpitozott franciaágy keret népszerű színekben készül.

A PASADENA – TRINITY kárpitozott franciaágy keret népszerű színekben készül.
- A bútor kiváló minőségű bútorlapból készült, mely tartós és könnyen tisztítható

- Trinity vagy Paris szövet kárpitozás - modern megjelenés dekoratív varrással a fejtámlán

- Felemelhető fémváz. Rugalmas nyírfa lécekkel rendelkezik

- Ágyneműtartós kialakítás - a teljes ágy alatt található, további tárolóhelyet biztosítva
A termék fotójára kattintva a VÁLASZTHATÓ OPCIÓK-nál többféle méretben rendelhető az ágy: 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, és 180x200 cm-es fekvőfelülettel. Az alapár a 120x200 cm-es méretre vonatkozik.
Rendezés:
PASADENA kárpitozott franciaágy keret

A hálószoba olyan hely, ahol minden eltöltött pillanat pozitív érzelmeket kelt. Jól kell kinéznie és hasznosnak is kell lennie. Ebben segít a PASADENA kárpitozott ágy, mert időtlen dizájnja, magas funkcionalitása és tetszetős felülete remekül mutat a hálószobában. Minden rajta töltött éjszaka sok pozitív benyomást kelt, és maga az ágy is kellemes a szemnek. Ráadásul nagyon praktikus.

TRINITY vagy PARIS szövettel kárpitozva
1. Trinity:
A csodálatosan bársonyos és finom tapintású szövet rendkívül hangulatossá és meleggé varázsolja a hálószobát. Vizuális értékei mellett rendkívül kopásálló és szennyeződésálló.
- Pelyhesedésállóság (5. fokozat)
– A szövet hajlamát a pépesítésre és a foltosodásra egy 1-től 5-ig terjedő skálán határozzák meg, ahol az 5 kivételes ellenállást jelent
- A kivitelezés tartóssága - kopáspróba > 45 000 ciklus
- Cérnaeltolódás a varrásban (3 mm) - A 4 mm-nél kisebb száleltolódású szövet a legmagasabb kategóriájú szövetnek minősül
2. Paris:
A velúr szövet bársonyos és kissé bolyhos tapintású szövet, mely széles színválasztékban kapható. Finom pompával csillog, mely esztétikussá varázsolja az ágyat és a hálószobát.
100% poliészter, grammsúly - 520 g/m², kopásállóság: 5**


A PASADENA kárpitozott ágy szerkezete
Egy ágy vásárlása hosszú távú befektetés. Ahhoz, hogy ezen az időn át jól működjön, szilárdnak, felépítettnek és sérülésektől megfelelően védettnek kell lennie. Épp ezért minőségi bútorlapot használt a gyártó az elkészítéséhez. Nagy tartósság jellemzi. Az ágyban lévő elemek rögzítőelemekkel, azaz speciális, nagy átmérőjű csavarokkal vannak összekötve. Ezenkívül merevítő fém csatlakozókat használtak a megerősítéshez, amelyek az egész szerkezetet stabillá, tartóssá teszik, és nem nyikorog a rajta alvó emberek mozgásának hatására.

MÉRETEK:
A termék fotójára kattintva, a VÁLASZTHATÓ OPCIÓK-nál többféle méretben rendelhető az ágy: 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, és 180x200 cm-es fekvőfelülettel.
Ágymagasság (matrac nélkül) 30 cm
Fejtámla magassága 110 cm
Keret típusa: emelhető fémvázas
Széles
matrac választékunkat itt találja.

ÁGY JELLEMZŐI:
- A szerkezet kiváló minőségű bútorlapból készült, mely tartós és könnyen tisztítható
- Trinity vagy Paris szövet kárpitozás - modern megjelenés dekoratív varrással a fejtámlán
- Felemelhető fémváz. Rugalmas nyírfa lécekkel rendelkezik
- Egyszerű fejtámla - az ágy teljes fejtámlája a falhoz tapad, nem hagy üres helyet a hátulján
- Ágyneműtartós kialakítás - a teljes ágy alatt található, további tárolóhelyet biztosítva
- Lapra szerelten érkezik házhoz, javasoljuk az ágy összeszerelését két emberrel
- Az ágyban lévő elemek excentrikus bútorcsatlakozásokkal vannak összekötve, amelyet a bútoron kívülről nem látható kapcsolat jellemez.
- Az alkalmazott merevítő csatlakozás biztosítja, hogy az ágyelemek jól illeszkedjenek egymáshoz
- Egyszerű és gyors összeszerelés. Minden ágyhoz tartozik összeszerelési készlet és használati utasítás

Az oldal tetejére