Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

Berry Baby ugráló rugós hinták, ajándék díszpárnával.

Az egy ponton függesztett Junior ugráló hinta rendkívüli mértékben fejleszti az agyi kapcsolatokat, az egyensúly érzékelést és a mozgáskoordinációt. 
 • Az ugráló hintákat ajtófélfába való hosszúságú kötélzettel szereljük. Lehetőség van plafonba is felszerelni, ezt a termékre kattintva, a Választható opciók- nál kell kiválasztani.
 • Az ugrálós hintához minden szükséges, és ajánlott tartozékot elhelyezünk a csomagban! A termékhez ajándékba adunk egy párnát! (Az ajándék párnák színét nem tudjuk garantálni, de azt, hogy színben a hintához illő lesz, igen.)
Rendezés:

Junior hinta - ugráló rugós - sötétkék

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
14.900 Ft

Junior hinta - ugráló - rugós Beige

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
14.900 Ft

Junior hinta - ugráló rugós - kávé

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
14.900 Ft

Junior hinta - ugráló rugós - rózsaszín

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
14.900 Ft

Junior hinta - ugráló - rugós - pasztell menta

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
14.900 Ft

Junior hinta - ugráló - rugós - padlizsán

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
14.900 Ft

Junior hinta - ugráló rugós - szürke

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
14.900 Ft

Junior hinta - ugráló rugós - grafit

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
14.900 Ft

Junior hinta - ugráló rugós - kivi zöld

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
14.900 Ft

A Berry Baby Junior ugráló hinták minden részletükben a gyermekek kényelmét és biztonságát tartják szem előtt.
Ezek a gyerekhinták hosszú kötélzettel rendelkeznek, amelyekkel könnyedén felszerelhetők az ajtófélfába. Emellett lehetőség van a hintát a plafonba is felszerelni, az ehhez szükséges kötélzetet a termék fotójára kattintva, a választható opciók résznél lehet kiválasztani-


Az ugráló hinta minden szükséges és ajánlott tartozékot tartalmaz, így egy komplett élményt biztosít a gyermekeknek. A hinta tartozékai és felszereltsége a következők:

 • Textil hintatest:
  A hinta textil része egyszerűen levehető a rudazatról az alsó csomók kioldása után, és mosógépben mosható. Dupla, erős textilből készül, belső merevítéssel és dupla átvarrással a maximális tartósság érdekében.

 • Rudazat (bükk):
  A hinta rudazata 42 cm hosszú és 23 mm átmérőjű bükkfából készült, ami erős és biztonságos tartást biztosít.

 • Távtartó rúd:
  A kötelek széttárását segíti, így könnyebb a babát ki- és berakni a hintába.

 • Fogsorvédő:
  Az első keresztrúdra tépőzárakkal felhelyezett szivacslap, ami nagyon hasznos és szükséges kiegészítője a hintának. A fogsorvédő védi a hintát a baba folyamatos rágásától és nyáladzásától.

 • Kivehető kispárna:
  Ez a praktikus háttámasz is mosható mosógépben, így mindig tiszta és higiénikus marad.

 • Kötélzet:
  A hinta 8 méteres kötélzetet tartalmaz, amely ajtófélfába való felszereléshez ideális (plafonba való felszereléshez a Választható opciók résznél lehet választani kötélzetet felár ellenében).

 • Rugó:
  A hinta rugója az ugrásokhoz szükséges, és biztosítja a gyerekek számára a biztonságos és szórakoztató élményt.

 • Hintahorog:
  Ezzel a karabinerrel könnyedén felakaszthatod a hintát a hintahorogra. Vásárolhat belőle plusz darabot, ha több helyre is szeretné felakasztani a hintát.

 • Karabiner:
  A hinta felakasztásához szükséges karabiner is a csomag része.

A Berry Baby Junior ugráló hinták minden részlete kidolgozott és gondosan tervezett, hogy a gyermekek számára biztonságos és szórakoztató játékot nyújtsanak. Ajándékozza meg gyermekét ezzel a fantasztikus hintával, amely garantáltan órákig tartó mókát és boldogságot fog nyújtani számára.
Tekintse meg a bemutató videót a termékről!

 

Az oldal tetejére