Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

Grass

A GRASS játszószőnyegünk a 3 cm hosszú szálaival a pihe-puha fűre emlékeztet.
  • Kellemes, selymes tapintású gyerekszoba szőnyeg kiváló hőszigetelő képességgel.
  • Gyermekeink bátran hempereghetnek rajta, felfedezhetik a világot csúszva-mászva, totyogva. 
  • Anyaga: 3 cm vastag puha szivacs + levehető, cipzáras huzat.
  • 100 cm vagy 140 cm átmérővel rendelkeznek a szőnyegek.
Rendezés:

Játszószőnyeg 100 cm – púder – Grass

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
11.990 Ft

Játszószőnyeg 100 cm – fehér - Grass

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
11.990 Ft

Játszószőnyeg 100 cm – szürke – Grass

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
11.990 Ft

Játszószőnyeg 140 cm – szürke – Grass

Elkészítjük neked (10-12 nap)
15.990 Ft

Játszószőnyeg 140 cm – fehér – Grass

Elkészítjük neked (10-12 nap)
15.990 Ft

Játszószőnyeg 140 cm – púder – Grass

Elkészítjük neked (10-12 nap)
15.990 Ft

A Berry Baby GRASS játszószőnyeg egy igazán különleges kiegészítője lehet a babaszobának, gyerekszobának.
A szőnyeg 3 cm hosszú szálai a puha fűre emlékeztetnek, így garantáltan egy kényelmes és élvezetes játszóteret teremtenek a gyermek számára.

A szőnyeg tapintása kellemes és selymes, amely azonnal otthonosságérzettel tölti el a kicsiket. Azonkívül kiváló hőszigetelő képességgel is rendelkezik, így a hideg padlón történő játszás során sem kell aggódni a kicsik kényelméért.

A GRASS játszószőnyeg kiváló választás arra is, hogy a gyerekek szabadon fedezzék fel a világot. Szőnyegünkön könnyedén hempereghetnek, csúszkálhatnak, mászkálhatnak vagy totyoghatnak. Az interaktív játék a szőnyegen biztosítja a kreativitást és a fejlődést.

Amennyiben egy kis kuckót vagy játszósarkot szeretne kialakítani, a Berry Baby Óriás baldachinnal még mesésebbé tehető a gyermekszoba. A baldachin segít egy privát kis teret teremteni, ahol a gyerekek fantasztikus kalandokba merülhetnek.

A szőnyeg 3 cm vastag szivacsot tartalmaz, amelyről a huzat könnyedén levehető és mosható. A cipzáras huzat rendkívül praktikussá teszi a tisztítást. Ezzel a szőnyeggel könnyedén megtartó a gyerekszobában higiéniai.

A Grass játszószőnyeg több méretben is elérhető, így a gyerekszoba méretéhez és igényeihez is könnyedén alkalmazkodik. 100 cm vagy 140 cm átmérőjű szőnyeget választhat.

Játszószőnyegeink nem csak egy praktikus és kényelmes játékteret nyújtanak a gyerekek számára, hanem stílusos kiegészítője is a gyerekszobának. Kényelem, biztonság és kreativitás - ezek mind megtalálhatóak ebben a fantasztikus termékben.

Az oldal tetejére