Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Kihajtható szivacs fotelágyak és pótágyak ifjúsági méretben. A termékről a huzat levehető, mosógépben mosható.

IFJÚSÁGI MÉRET: kihajtva: 60x180 cm, lapok vastagsága: 8 cm, összehajtott állapotban 24 cm magasan van az ülőfelülete, ülőlap 60x60 cm-es
- Praktikus: kényelmesen lehet aludni rajta, és kis helyet foglal.
- Tökéletes kiegészítője a gyermekszobának. Ajánljuk pl. ha a szülőnek a gyermek ágya mellett kell aludnia, vendégek 
számára pótágynak, nyaralókba, sátorozáshoz.
- A termékről a huzat levehető, mosógépben mosható.
- Lapjai formatartó kemény szivacsból készültek, huzata bútorszövet gyönyörű színekben és mintákkal​

FIGYELEM! Ezek a termékek egyszínű laphuzattal készülnek (bézs, csoki, pisztácia, pink, fekete, szürke, kék, világoskék, púder rózsaszín, maci barna), a párnák viszont többféle mintával kérhetők. A kiválasztott termék fotójára kattintva, a "választható opcióknál" lehet a párna mintáját kiválasztani. Amennyiben nem választja ki a párna mintáját, úgy a termék teljesen egyszínű szövetből fog készülni. A pótágy párnája alap esetben fix huzatos, de a termék fotójára kattintva, a "választható opcióknál" levehető huzatos változatban is kérhető a párna rész. (feláras)
Rendezés:
Az oldal tetejére