Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

KUBUS emeletes gyerekágyak ágyneműtartóval, ajándék ágyrácsokkal.


KUBUS emeletes ágyneműtartós gyermekágyaink 2 méretben, szürke és fehér keretszínben, 5 különböző színű ágyneműtartóval (fehér, szürke, rózsaszín, kék, zöld), valamint teljesen fenyő vagy éger színben rendelhetők. 

Bútorainkat Lengyelországból importáljuk. Lapra szerelve kerülnek kiszállításra a megrendelő címére. Személyes átvételre Nyíregyházán van lehetőség raktárunkban.
A szállítási idő: 3-4 hét.
Érdemes időben leadni a rendelést.
Ezek a bútorok szép díszei lesznek bármilyen gyermekszobának.

FIGYELEM!
Ez a termék 2 különböző méretben rendelhető.
Az ággyal egy időben kedvzeményes áron lehet megrendelni a 7 cm vastag habszivacs matracokat (kiváló tartósságú, a huzata levehető). A KIVÁLASZTOTT TERMÉK FOTÓJÁRA KATTINTVA, a "választható opciók"-nál lehet az ágy méretét és a matracokat kiválasztani. - Választható méretek:
          - 80x160 cm-es (Külső mérete: 86x168 cm; Fekvőfelület: 80x160 cm; Magassága:162 cm, leesésgátló hossza alsó ágynál 78 cm felső ágynál 131 cm, 
          - 80x190 cm-es  (Külső mérete: 86x198 cm; Fekvőfelület: 80x190 cm; Magassága:162 cm, leesésgátló hossza alsó ágynál 78 cm felső ágynál 161 cm) 
- ágyláb magassága 26 cm
- alsó ágy magassága kb 32 cm a két ágy közötti rész 73.5 cm
- teherbírás: 90 kg/ágy
- a létra elhelyezhető jobb és bal oldalra is
- szétszedhető 2 db 1 személyes ággyá
- az ágyneműtartó szintén tartozék az ágyhoz

A TERMÉK MELLÉ AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐINK:
- Méretnek megfelelő VÍZHATLAN, gumis lepedő
- Méretnek megfelelő pamut gumis lepedő
- Az ágy színéhez illő falvédő, babzsák puff, babafotel, szivacs fotelágy.

KIVÁLÓ MINŐSÉG, 2 ÉV GARANCIÁVAL!

Rendezés:
Az oldal tetejére