Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Menü

Ebben a kategóriában tekinthetik meg a babaszobába, gyermekszobába ajánlott bútor-kollekcióinkat.

Ebben a kategóriában tekinthetik meg a babaszobába, gyermekszobába ajánlott bútor-kollekcióinkat. 

A termékképekre kattintva tekinthetik meg a teljes kollekciókat.

A FILIP COLOR kollekciók bútorai (gyermekágy, komód, 1 ajtós állószekrény, 2 ajtós állószekrény, gardrób szekrény, íróasztal) 5 színben rendelhetők: rózsaszín, fehér, kék, zöld, szürke.

A FILIP fantázianév alatt szereplő kollekciók bútorai (gyermekágy, komód, 1 ajtós állószekrény, 2 ajtós állószekrény, gardrób szekrény, íróasztal) pedig 2 színben rendelhetők: sonoma és havana.
Ezekre a modellre matrica is választható, ami tetszés szerinti helyre felragasztható a bútorokra. Ha nem szeretnék rá, akkor nem szükséges felragasztani.

A FILIP GRAFIKA kollekciók bútorai (gardrób, komód, 1 ajtós szekrény, íróasztal) 10 különböző mintával rendelhető (Troll, Snow Princess, Football, Miko Mouse, Melanie Mouse, Bear Boy, Bear Girl, Balett, Speed Racing, Safari)


Bútorainkat Lengyelországból importáljuk. Lapra szerelve kerülnek kiszállításra a megrendelő címére. Személyes átvételre Nyíregyházán van lehetőség raktárunkban.
A szállítási idő: 3-4 hét
Érdemes időben leadni a rendelést.
Ezek a bútorok szép díszei lesznek bármilyen baba és gyermekszobának.