Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Gyermekszoba bútorok gyönyörű színekben és mintákkal

A kategóriában megtekinthetik a gyermekszobába ajánlott bútorkollekcióinkat. 
A termékképekre kattintva tekinthetik meg a teljes kollekciókat.

 

Komplett gyerekszoba bútorainkkal berendezhető a teljes gyerekszoba. Válogasson kínálatunkból kisfia vagy kislánya számára! A bútorkollekciókat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a gyermekek és a szülők elvárásainak is. 

A bútorok készletként vagy egyedi elemként is megvásárolhatók:

- FILIP COLOR kollekciók bútorai: leesésgátlós gyermekágy, komód, álló szekrény, kétajtós álló szekrény, gardróbszekrény, íróasztal. 5 színben rendelhető: rózsaszín, fehér, kék, zöld, szürke.

- FILIP SONOMA fantázianév alatt szereplő kollekciók bútorai: gyermekágy, komód, álló szekrény, kétajtós álló szekrény, gardróbszekrény, íróasztal. A bútorokra
 matrica is választható, ami tetszés szerinti helyre felragasztható.
- FILIP GRAFIKA kollekciók bútorai: gardróbszekrény, komód, álló szekrény, íróasztal. 10 különböző mintával rendelhető: Troll, Snow Princess, Football, Miko Mouse, Melanie Mouse, Bear Boy, Bear Girl, Balett, Speed Racing, Safari.Bútorainkat Lengyelországból importáljuk. Lapra szerelve kerülnek kiszállításra a megrendelő címére. Személyes átvételre Nyíregyházán van lehetőség raktárunkban.

Ha szeretné berendezni a gyerekszobát minőségi laminált bútorlapból készült, hosszú élettartammal rendelkező bútorokkal, akkor VÁLASSZON BÚTORKÍNÁLATUNKBÓL! A bútorlapok speciális lamináló fóliával vannak védve a kopás, a nap sugarai és a nedvesség ellen. A színes, mintás bútorkollekciók vidám hangulatot teremtenek a gyermekszobáknak.
Rendezze be a szobát úgy, hogy gyermekének minden nap öröm legyen az ébredés!
 

 


 

Az oldal tetejére