Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

A RINO kárpitozott franciaágy keret elegáns színekben készül.

A RINO kárpitozott franciaágy keret elegáns színekben készül.
- A bútor kiváló minőségű bútorlapból készült, mely tartós és könnyen tisztítható
- Trinity szövet vagy Paris velúr szövet kárpitozás - modern megjelenés dekoratív varrással a fejtámlán
- Felemelhető fémváz. Rugalmas nyírfa lécekkel rendelkezik
- Ágyneműtartós kialakítás - a teljes ágy alatt található, további tárolóhelyet biztosítva
A termék fotójára kattintva a VÁLASZTHATÓ OPCIÓK-nál többféle méretben rendelhető az ágy: 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, és 180x200 cm-es fekvőfelülettel. Az alapár a 90x200 cm-es méretre vonatkozik.
Rendezés:

RINO kárpitozott franciaágy keret ágyráccsal
A hálószoba minden lakásban vagy házban a legfontosabb helyiség. Nagyon fontos a megfelelően megtervezett és kényelmes, stílusos ággyal felszerelt szoba, amely megkönnyíti a pihenést és segít erőt gyűjteni a következő napra. A RINO ágy minden helyiségben jól mutat, de funkcionális és tartós is. A RINO kárpitozott ágy elengedhetetlen bútora azoknak, akik stílusos és kényelmes pihenésre vágynak. A klasszikus dizájn és egy kis modernitás kombinációja minden hálószobát átalakít, és kellemessé teszi a benne tartózkodást.

MÉRETEK:
- A termék fotójára kattintva, a VÁLASZTHATÓ OPCIÓK-nál többféle méretben rendelhető az ágy: 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, és 180x200 cm-es fekvőfelülettel.
- Ágymagasság (matrac nélkül) 30 cm
- Fejtámla magassága 86,5 cm
- Emelt fémvázas típus
- Széles
matrac választékunkat itt találja.

 

Az ágy funkcionalitásának növelése érdekében emelt kerettel készült. Könnyedén felemelhető, nem kell nagy erőt alkalmazni az emeléshez. A keretben a lécek távolsága megfelelő, hogy a rajta fekvő matrac megfelelő szellőzést kapjon és ne deformálódjon. Ennek köszönhetően sem nedvesség, sem poratkák nem telepednek meg benne és minden éjszaka higiénikus alváskörülményeket élvezhetünk. A speciális tartókban elhelyezett rugós lécek működnek együtt a matraccal, ami ráadásul javítja a kényelmet. Úgy készültek, hogy ne váljanak ki és ne romoljanak el, és hosszú évekig szolgáljanak.

RINO kárpitozott franciaágy ágyneműtartóval

Minden ágynak kényelmesnek, és hasznosnak kell lennie. Ezért a RINO modell megemelt keretének alkalmazása lehetővé tette, hogy helyet teremtsenek egy mély ágyneműtartó fiók számára, és könnyen hozzáférjenek hozzá. Ez további helyet biztosít számunkra, amelyet tárolóként használhatunk. Közvetlenül a padlóhoz tapad, így nehéz dolgokat tárolhat benne anélkül, hogy félne attól, hogy az alja összeomlik. Ezért a RINO ágy nemcsak kényelmes alvóhely, hanem praktikus és tágas bútor is.

A RINO kárpitozott ágy szerkezetének ahhoz, hogy az ágy hosszú évekig szolgálhasson, szilárd anyagokból kell készülnie. Épp ezért minőségi bútorlapot használt a gyártó az elkészítéséhez. Tartós és ellenáll a deformációnak és a tönkremenetelnek. Az összeszereléshez használt nagy átmérőjű csavarok stabilizálják az egészet és tartóssá teszik az ágyat, és nem nyikorog a legnyugtalanabb éjszakákon sem. További merevítő csatlakozások biztosítják az ágyelemek jó összekapcsolását.

TRINITY vagy PARIS szövettel kárpitozva
1. Trinity:
A csodálatosan bársonyos és finom tapintású szövet rendkívül hangulatossá és meleggé varázsolja a hálószobát. Vizuális értékei mellett rendkívül kopásálló és szennyeződésálló.
- Pelyhesedésállóság (5. fokozat)
– A szövet hajlamát a pépesítésre és a foltosodásra egy 1-től 5-ig terjedő skálán határozzák meg, ahol az 5 kivételes ellenállást jelent
- A kivitelezés tartóssága - kopáspróba > 45 000 ciklus
- Cérnaeltolódás a varrásban (3 mm) - A 4 mm-nél kisebb száleltolódású szövet a legmagasabb kategóriájú szövetnek minősül
2. Paris:
A velúr szövet bársonyos és kissé bolyhos tapintású szövet, mely széles színválasztékban kapható. Finom pompával csillog, mely esztétikussá varázsolja az ágyat és a hálószobát.
100% poliészter, grammsúly - 520 g/m², kopásállóság: 5**

ÁGY JELLEMZŐI:
- A szerkezet kiváló minőségű bútorlapból készült, mely tartós és könnyen tisztítható
- Kárpitok Trinity vagy Paris szövetből készül
- modern megjelenés dekoratív varrással a fejtámlán, csokoládékockákra emlékeztetve
- Felemelhető fémváz. Rugalmas nyírfa lécekkel rendelkezik
- Egyszerű fejtámla – az ágy a teljes fejtámlával a falhoz támaszkodik, így hátul nem marad üres hely
- Ágyneműtartó - az egész ágy alatt található.
- Lapra szerelten érkezik házhoz, összeszerelése a megrendelő feladata.
- Az ágyban lévő elemek excentrikus bútorcsatlakozásokkal vannak összekötve, amelyet a bútoron kívülről nem látható kapcsolat jellemez.
- Az alkalmazott merevítő csatlakozás biztosítja, hogy az ágyelemek jól illeszkedjenek egymáshoz
- Egyszerű és gyors összeszerelés. Minden ágyhoz tartozik összeszerelési készlet és használati utasítás

Az oldal tetejére