Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Berry Baby bababarát kanapéágyak levehető és mosható huzattal

A Berry Baby bababarát kanapék nem tartalmaznak kemény fa elemeket, így a gyermeke teljes biztonságban lehet benne. Plusz karfa megvásárlásával a kanapé kinyitott állapotban hempergővé alakítható. A kanapéágy tehát ideális napközbeni játékhoz és éjszakai alváshoz is. Teljes huzata (a karfáról is) levehető és mosógépben mosható, így a tisztán tartása is rendkívül egyszerű.
A méretkategóriákra kattintva megtekintheti a teljes színválasztékot.

Rendezés:

Szivacs kanapéágy - hempergő gyerek méret - szürke - Diamond

Elkészítjük neked (7-10 nap)
62.900 Ft

Szivacs kanapéágy - Wextra gyerek méret - pink pöttyös

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
62.900 Ft

Szivacs kanapéágy - Sunshine gyerek méret - királykék

AZONNAL A TIÉD LEHET :)
62.900 Ft

Fedezze fel a Berry Baby Kanapéágyak kiváló tulajdonságait!

A Berry Baby Kanapéágyak olyan kivételes bútordarabok, melyek egyszerre biztosítják a kényelmet és a biztonságot a gyermekek számára. Ezek a kanapék egyedülálló előnyökkel rendelkeznek, amelyeket mind a szülők, mind a kisgyermekek nagyra értékelnek.

1. Biztonság:
Kihajtva a Berry Baby Kanapéágyak nem magasak, így a gyermek nem ütheti meg magát, ha véletlenül leesik vagy legurul róla. Ez a tervezési elem kiemelkedő fontossággal bír a gyermekbiztonság szempontjából.

2. Kiváló szigetelő képesség:
A felhasznált szivacs kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik, így a szivacskanapé nem csak kényelmes, hanem melegen tartja a gyermeket is, így nem kell aggódni a hideg napokon.

3. Prémium minőség:
A Berry Baby Kanapék a Diamond sorozat részeként készülnek, egyedi tervezéssel és prémium bútorszövetekkel. Így nemcsak praktikusak, hanem esztétikailag is vonzók a gyermekszobábanA szivacskanapéhoz színben hozzá illő babzsákok, játéktárolók és falvédő is rendelhető.

4. Gerinckímélő tervezés:
A kanapéágyak kemény minőségű szivacslapokkal rendelkeznek, amelyek segítik az egészséges gerincoszlop kialakulását, miközben kényelmes alvóhelyet biztosítanak vagy játszótérként szolgálnak.

5. Puha és biztonságos:
A szivacságyak nem tartalmaznak kemény fát, így minden oldalról puha szivacsnak ütközik a gyermek. Ez még nagyobb biztonságot jelent és minimalizálja a sérülésveszélyt.

6. Könnyen tisztítható:
A kanapéágy lapjai és karfahuzata levehető és mosógépben mosható, így a tisztítás egyszerű és gyors.

7. Dupla karfa opció:
Kérhető dupla karfával is a kanapé, ami lehetővé teszi, hogy egy teljesen zárt hempergővé alakítsa a kanapét. Ez ideális a gyermek alvásához vagy játszáshoz, biztonságban tartva őt.

A Berry Baby Kanapéágyak tehát mindent kínálnak, amire szükség lehet a gyermekek kényelmes és biztonságos környezetben való neveléséhez. Válassza a minőséget és a funkcionalitást!

A MÉRETEKRŐL RÖVIDEN
A gyermek méretű szivacskanapé:
2 lapos (kihajtva 110x160 cm) 
- Összehajtott mérete 110x80 cm.
- 10 és 15 cm vastag szivacslapokkal is kérhető

- A karfa közötti rész 70 cm.
A felnőtt méretű szivacskanapé:
- Kihajtva 140x200 cm.
- Összehajtott mérete 140x100 cm. 
- Szivacslapok vastagsága 15 cm.
- A karfa közötti rész 90 cm.

 

Az oldal tetejére