Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

Kettős elismerés üzleti megbízhatóságunkért.

Fodor Zsuzsa
2024. 05. 10. 10:27:35
Kettős elismerés üzleti megbízhatóságunkért.
Dupla "A" minősítéssel büszkélkedhet a Berry Baby Kft- Opten és Dun&Bradstreet elismerések.

A Berry Baby Kft. az iparág egy elismert vállalata! Büszkén jelenthetem be két fontos elismerésünket: az előző évben megszerzett Opten "A" minősítést, valamint az idei évben elnyert Dun&Bradstreet "A" minősítést.

Mint az üzletfejlesztési igazgató és a vállalat alapítója, különleges napok ezek számomra, amikor ilyen sikerekről számolhatok be. Mindkét elismerés erősíti vállalatunk üzleti hitelességét, amely igazolja az elmúlt években végzett szorgalmas munkánkat. Ezek a minősítések nem csak a múltbeli eredményeinket tükrözik, hanem pozitívan hatnak a jövőbeli üzleti terveinkre is.

Az OPTEN általánosan elismert kockázatelemzése alapján a Berry Baby Kft. a legmegbízhatóbb vállalkozások szűk körébe tartozik, amely az üzleti nagyságra és kockázati profilra alapozott besorolás szerint az első 1,3%-ban helyezkedik el. Az "A" minősítést kizárólag a pénzügyileg stabil és kiemelkedően megbízható vállalatok szerezhetik meg, ami azt jelenti, hogy cégünk a magyar vállalkozások legfelső 10%-ába esik. Ha ismered vállalatunk történetét, értékelni fogod, mennyire fontos ez számomra és a márkánk számára.

Az idei évben a Dun&Bradstreet (Európa egyik vezető cégminősítője) rendszerében is elnyerte vállalatunk az "A" minősítést, ami azt jelenti, hogy a Berry Baby Kft. azon ritka vállalkozások közé tartozik, amelyek megfeleltek a nemzetközi minősítési rendszer szigorú követelményeinek, több mint száz különböző szempont alapján. Ez a minősítés többek között olyan hivatalos forrásokon alapul, mint a Magyar Igazságügyi Minisztérium, a Cégbíróság, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint további hatóságok, figyelembe véve a vállalat pénzügyi adatait, tevékenységi körét, méretét, tulajdonosi szerkezetét, valamint a fizetési fegyelemmel kapcsolatos információkat. A minősítési folyamatba a sajtóhírek is beleszámítanak.

A Berry Baby Kft. évente közel 20.000 vásárlót szolgál ki, ami a mai napig lenyűgöző számomra. Nagyszerű csapatot irányíthatok, és nincs olyan nap, hogy ne lennék hálás az eddigi eredményekért. Hálás vagyok vásárlóinknak a bizalomért, és továbbra is azon dolgozunk, hogy méltók legyünk erre a bizalomra.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Rólunk
Az oldal tetejére