Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

FALVÉDŐK babaszobákba, gyerekszobákba

Falvédőinket 5 méretben és gyönyörű mintákkal vásárolhatja meg.
  • Bélelt, szigeteli a falat. 2 cm vastag szivacslappal készül.
  • Tépőzárral záródnak a rögzítőfülek.
  • Prémium bútorszövetekkel készülnek a falvédők, rengeteg gyönyörű minta közül lehet választani.
  • 60 cm magas.
  • Rendkívül népszerű Berry Baby gyerekszobai kiegészítő.

 
Rendezés:

Egy csodálatos falvédő nemcsak gyermekszoba dísze lehet, hanem meg is óvja a falat a koszolódástól!

PRÉMIUM BÚTORSZÖVETEK: A Sunshine és Diamond szövetek minőségi mintás bútorszövetek. Az egyedileg tervezett, jogvédelem alatt álló prémium bútorszövetek luxuskivitelben készülnek.

FALVÉDŐINK KÜLÖNLEGESSÉGE: Bélelt kivitelének köszönhetően szigetelik a falat, hiszen 2 cm vastag szivacslappal vannak ellátva. A rögzítőfülek pedig tépőzárral zárhatók, így biztosítva a stabil és könnyű rögzítést. A falvédők széles választékban elérhetők, rengeteg gyönyörű minta közül választhat, ami tökéletesen illeszkedik a gyermekszoba stílusához.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ: Az egyszerű tisztántartás érdekében a falvédők mosógépben is moshatók. Emellett 60 cm magasak, így hatékonyan védik a falat a kosz és sérülések ellen.

EGYEDI KIEGÉSZÍTŐK: A falvédők nemcsak praktikusak, hanem feldobják a gyerekszobát is. Azonos mintájú ágytakarók, gyerekágyak, babzsákok, játéktárolók, szivacsbútorok is rendelhetők webáruházunkban, így harmonikusan berendezheti a gyermekszobát a választott mintával.

Az oldal tetejére