Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

Miért jó a kókusz réteges gyerekágy és matrac?

csingiling.hu
Miért jó a kókusz réteges gyerekágy és matrac?

A kókusz réteggel ellátott gyerekágyak egyre népszerűbbek a vásárlók körében. Ez azért van, mert a kókusz rétegnek sok-sok előnye van!

Tudta, hogy a Csingiling Gyermekbútor kínálatában lévő összes kárpitos gyerekágyat is kérheti kókusz réteggel is?
A kókusz réteg főbb előnyei:

  • Először is, a kókusz anyaga természetes, nem tartalmaz vegyi anyagokat, így nem okoz allergiát vagy irritációt a bőrön. Ezenkívül a kókusz matracok kiváló légáteresztő képességgel rendelkeznek, így segítenek a gyerekeket szárazon és hűvösen tartani az ágyban. Ez különösen fontos a melegebb hónapokban.
  • A kókusz matracok keményebb textúrája miatt segít megfelelő tartást biztosítani a kisgyerekek gerincének. Ez nagyon fontos a megfelelő fejlődésük és növekedésük szempontjából.
  • Végül, a kókusz réteges gyerekágyak és matracok hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos szivacsból készültek, így hosszú távon is érdemes befektetni egy jó minőségű, kókusz felülettel ellátott gyerekágyba vagy matracba a gyerekeknek.

A kókusz réteges gyerekágyak és matracok nagyon jó választás a gyerekágyakba, mert természetes anyagokból készülnek, kiváló légáteresztő képességgel rendelkeznek, megfelelő tartást biztosítanak, és hosszú élettartamúak is.

Fontosnak tartottuk, hogy a szülők számára lehetőséget adjuk többféle fekvőfelület kiválasztására, így a klasszikus szivacs mellett lehetőségük van kókusz réteges és bonell rugós fekvőfelület rendelésére is.  

Érdekli, hogyan készül a kókusz réteg a gyerekágyainkra és matracainkra?

A kókuszréteg készítése a kókuszdió héjának előkészítésével kezdődik. A héjat eltávolítják és a belsejében lévő hosszú szálakat kis darabokra vágják. Ezután a darabokat hosszanti és keresztirányú módon összekapcsolják, majd préselik és forró vízzel kezelik, hogy megfelelő formájukat és rugalmasságukat elérjék.

A kókuszréteg méretre vágást követően már készen áll a felhasználásra. A kókusz rétegek általában egy vagy több rétegben alkalmazhatók, és más anyagokkal, például latexszel vagy puha szivacsokkal együtt kombinálva biztosítják a megfelelő támogatást és kényelmet a gyerekeknek. A kókusz matracoknak számos előnye van, például az, hogy nagyon tartósak, hipoallergének, légáteresztőek és segítenek elkerülni az ágyi poloska és a penész problémáit.

Tartalomhoz tartozó címkék: Gyerekágy választás Matracok
Az oldal tetejére