Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Kínálatunkban számos méretben és típusban megvásárolható matracokat talál. Matracainkat nem csak gyermekágyba való méretben forgalmazzuk.

Kínálatunkban számos méretben és típusban megvásárolható matracokat talál. Matracainkat gyermekágyba és felnőtt ágyakba való méretekben is forgalmazzuk!
Ebben a kategóriában lévő matracainkat 2-4 hetes szállítási idővel tudjuk küldeni. Amennyiben Önnek hamarabb lenne szüksége matracra, úgy tekintse meg készleten lévő termékeinket
IDE KATTINTVA.

Az FDM-matracok széles választékát találja meg kínálatunkban. A legjobb minőségű megoldásokat kínáljuk az alvás terén. A Lengyelországban készült matracok a legújabb technológiákkal készültek, páratlan kényelmet biztosítanak.

Termékválasztékunk tartalmaz:
hideghab matracokat
- táskarugós matracokat
- bonell-rugós matracokat
- latex és sok más minőségi matracot 

Termékeink között mindenki megtalálja a számára megfelelő relaxációs és egészséges alvást biztosító matracot, a megfelelő méretben és keménységben.

Miért válassz FDM-matracot?

  • kiváló ár/érték arány
  • prémium minőség
  • legmodernebb technológiákkal készültek

FDM táskarugós matracok:
Nano Hard technológiával készülnek, minden rugó külön zsebbe került. Exklúzív és prémium szériás termékek is elérhetők a táskarugós matracok között. Az exklúzív szériás matracok a legmagasabb igényeket is kielégítik

Memóriahabos matracok: 
A Nano Hard technológia mellett termoplasztikus hab-memóriahabbal ellátottak, így a gerinccel kapcsolatos problémákat minimálisra csökkenti. 

 

 


 

Rendezés:
Az oldal tetejére