Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Ágytakarók gyerekágyaink mintájával, több méretben és gyönyörű mintákkal.

Ágytakarók gyönyörű mintákkal, gyermekágyaink méreteiben.
- Vékony közbélést is tartalmaz, mely steppelve van, így mosáskor sem mozdul el, nem gyűrődik.
- Feldobható vele a gyerekágy, és egyben védi is az ágyat a koszolódástól.
- Az ágytakarók népszerű, vidám mintákkal készülnek.
- Rendkívül népszerű gyerekszobai kiegészítő.
 
Rendezés:

Az ágytakarók prémium minőségű bútorszövetből készülnek, amelynek felső része rendkívül magas minőségű Sunshine vagy Diamond szövetekkel van borítva. A Sunshine szövetek minőségi mintás bútorszövetek, amelyek különleges megjelenést kölcsönöznek az ágytakaróknak. A Diamond szövetek pedig egyedi tervezésű, jogvédelem alatt álló prémium bútorszövetek.

Az ágytakarók rendelkeznek egy vékony közbéléssel, amelyet steppelve rögzítünk a gyártás során, így mosáskor sem mozdul el, és nem gyűrődik össze. Ezek a Berry Baby ágytakarók nem csak esztétikusak, hanem funkcionálisak is. Felhasználhatók gyerekágyakon, hogy feldobják a szobát, és egyben védeni is fogják az ágyat a koszolódástól.

Minden ágytakaró vidám mintával készül, így könnyen illeszkedik a gyermekszoba környezetébe.

Webáruházunkban az ágytakarók mintájával megegyező falvédők, babzsákok, játéktárolók és szennyestartók is rendelhetők, így teljes egységet teremthet a gyermekszoba dekorációjában.

Felhívjuk a figyelmet, hogy jelenleg már a termékfotókon látható gumipántok nélkül készülnek az ágytakarók.

 

Az oldal tetejére