Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben 

Cikkszám: BBOO-ZYGZAK-003
Szerezhető hűségpontok: 0
Gyártó: L.I.
Utánvételi lehetőség
Hűségpont jóváírás
Ellenőrzött eladó
Opten "A" minősítésű vállalkozás

Autó formájú gyerekágy - Disney Cars - grafit

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek


Disney Cars mintás gyerekágy vagány autó formában. A termék lapra szerelten érkezik házhoz. A fényképes összeszerelési útmutató segítségével könnyedén összeszerelhető.

MÉRETE: 80x160 cm-es fekvőfelület (Az ágy külső mérete 179x81 cm, magassága 51 cm)

Az ágyakkal egy időben kedvezményes áron lehet megrendelni a habszivacs matracot és a kókusz-szivacs matracot. A választható opciók-nál lehet a matracot megrendelni.

TERMÉKTULAJDONSÁGOK:
- A gyerekágy 18 mm vastag forgácslapból készült, furnérral bevonva.
- Az ágy minden eleme lekerekített a gyermek biztonsága érdekében.
- Teherbírása 100 kg.
- Színes nyomatok díszítik, melyek egy nedves kendővel könnyedén tisztíthatók.  A mintákat egy speciális laminátum védi, amely meghosszabbítja élettartamát és megóvja a szín kifakulását.

Az ágy tökéletesen passzol a legújabb Disney Cars kollekciónk többi bútorához, így szabadon állíthatod össze a szettet a szoba méretéhez és a kis lakó igényeihez és életkorához. A kollekcióban különféle bútorok találhatók, többek között: komód, gardrób, könyvespolc, éjjeliszekrény, játéktároló és íróasztal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére